Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μπαμπάς ρωτά ιδιοκτήτρια καφετέριας αν ο ανάπηρος γιος του μπορεί να μπει κι εκείνη του δίνει την πιο όμορφη απάντηση

Μπαμπάς ρωτά ιδιοκτήτρια καφετέριας αν ο ανάπηρος γιος του μπορεί να μπει κι εκείνη του δίνει την πιο όμορφη απάντηση

Ιδιοκτήτρια καφετέριας έδωσε σε γονέα παιδιού με αναπηρία την πιο συγκινητική απάντηση και έγινε viral.

Ο γονέας ρώτησε την ιδιοκτήτρια καφετέριας αν μπορεί να μπει ο ανάπηρος γιος του στο μαγαζί της. Το παιδί χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι. Ο πατέρας ανησυχούσε ότι ο κόσμος θα έφευγε από την καφετέρια “The Barrel Chapeltown” εάν το αγόρι κουνούσε συνεχώς τα

000

χέρια του και έκανε δυνατό θόρυβο.

Στην αρχή, η ιδιοκτήτρια είπε ότι ξαφνιάστηκε με την ερώτηση του πατέρα. Ωστόσο, αντί να τους απομακρύνει, ήταν αποφασισμένη να κάνει τον πατέρα με το γιο του να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι.

Είπε: “Είναι θλιβερό ότι στην σημερινή εποχή κάποιος νιώθει την ανάγκη να

ρωτήσει κάτι τέτοιο. Αυτό συνέβη μετά τον αγώνα της Αγγλίας και στην παμπ είχαμε μερικούς γονείς με τα παιδιά τους. Ήμουν σαστισμένη και τον ρώτησα γιατί ρωτάει. Αλλά μου είπε ότι ο γιος του κάνει μερικές φορές δυνατούς θορύβους και κουνάει τα χέρια του. Φάνηκε νευρικός όσο περίμενε την απάντησή μου κι αυτό ράγισε την καρδιά μου. Πρέπει να είναι καταστροφικό για έναν γονέα να νιώθει έτσι. Ο άντρας ανέφερε ότι είχε βγει έξω με την οικογένειά του πριν από λίγες εβδομάδες και οι άνθρωποι έκαναν σχόλια γιατί ήθελαν να βγουν για ένα ήσυχο γεύμα. Του είπα ότι ήταν φυσικά ευπρόσδεκτος και πως όποιος πελάτης έκανε σχόλιο για το γιο του θα έφευγε ο ίδιος.”

Η ιδιοκτήτρια καφετέριας και η αντίδραση του κόσμου

Η κ. Tate μοιράστηκε την ιστορία της στη σελίδα της παμπ στο

Facebook. Έλαβε χιλιάδες likes και κοινοποιήθηκε επίσης χιλιάδες φορές.

Έγραψε: “Αν κάθεστε στο σπίτι με ένα παιδί, έναν σύντροφο ή έναν φίλο σας με αναπηρία και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να πάτε οπουδήποτε εξαιτίας του φόβου ότι κάποιος θα σας σχολιάσει, σας προσκαλώ να έρθετε εδώ. Εάν βρω κάποιον που κάνει αρνητικά σχόλια ή είναι αγενής, θα του ζητήσω να φύγει ο ίδιος.”

Αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν το μήνυμα της ιδιοκτήτριας από όλες τις γωνιές της γης.

“Η ανταπόκριση που έλαβα ήταν συντριπτική – δεν μπορούσα να πιστέψω τις ειδοποιήσεις που είχα την επόμενη μέρα. Είναι ωραίο να έχεις τέτοια υποστήριξη και ελπίζω ότι αυτό θα δώσει ένα θετικό μήνυμα και σε άλλους ανθρώπους.”, ανέφερε μέσω του διαδικτύου η Kate.

Leave a Comment