Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μπαμπάς ζωγράφισε ψεύτικα μάτια στα βλέφαρά για να κοιμηθεί λιγάκι χωρίς να τον καταλάβει το μωρό του

Μπαμπάς ζωγράφισε ψεύτικα μάτια στα βλέφαρά για να κοιμηθεί λιγάκι χωρίς να τον καταλάβει το μωρό του

Ένας μπαμπάς από την Κίνα αποφάσισε να αναλαμβάνει τα καθήκοντά του με δημιουργικό τρόπο.

Ο εξαντλημένος άντρας, ξάπλωσε στο κρεβάτι μαζί με τον γιο του και ζωγράφισε δυο μάτια στα βλέφαρά του για να κάνει το παιδί να πιστέψει ότι είναι ακόμα ξύπνιος!

The exhausted father, filmed lying on a bed with his infant son, drew a pair of fake eyes on his eyelids to make the child believe he was still awake as he snoozed away

Ο πονηρός πατέρας ηχογράφησε μάλιστα τον εαυτό του την ώρα που τραγουδάει ένα νανούρισμα για να μη χρειάζεται να νανουρίζει το γιο του κάθε φορά που τον βάζει για ύπνο!

Το μωρό, πιστεύοντας ότι εξακολουθεί να έχει την πλήρη προσοχή του πατέρα του, αποκοιμιέται ενώ ο πατέρας “τον έχει πάρει” για τα καλά!

The baby, thinking he still has his father's full attention, is also filmed dosing off comfortably as the adult takes a stealthy nap with tissue stuffed in his ears as earplugs

Το χιουμοριστικό βίντεο έχει προκαλέσει το θαυμασμό πολλών μαμάδων για τον τρόπο που ένας μπαμπάς βοηθάει τη γυναίκα του στη φροντίδα των παιδιών.

“Πόσο καλός μπαμπάς! Μακάρι να τον αντιγράψουν κι άλλοι μπαμπάδες,” σχολίασε μία γυναίκα στο Facebook.

“Οι άντρες θα πρέπει να μάθουν να φροντίζουν τα παιδιά τους και να μην τ’ αφήνουν όλα στις συζύγους τους,” έγραψε μία άλλη μαμά.

Άμα θέλουν οι μπαμπάδες, όλα τα μπορούν!

Leave a Comment