Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μπάμπη γερά ως την λευτεριά - Σάλος με σελίδα οπαδών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα social media

Μπάμπη γερά ως την λευτεριά - Σάλος με σελίδα οπαδών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα social media

Μπάμπη γερά ως την λευτεριά -Σάλος με σελίδα οπαδών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα social media

Σάλος προκλήθηκε στα social media μετά τη δημιουργία προφίλ στο

0000

Instagram“φίλων” του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών,Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Μάλιστα πρόσφατα έγινε γνωστό πωςο δολοφόνος είχε ιδιαιτερότητες που δεν θα γίνουν γνωστές.

Ο λογαριασμός που προκάλεσε “τσουνάμι” αντιδράσεων, ειδικά στο Twitter, έφερε το όνομα “flying.babis_fanpage”. Υπήρχε φωτογραφία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου από τον γάμο του με την 20χρονη Καρολάιν στην Πορτογαλία και ακριβώς από

κάτω υπήρχαν τέσσερα σχόλια που προκάλεσαν την οργή των χρηστών των social media. Συγκεκριμένα, ανέφεραν “Μπάμπη γερά ως τη λεφτεριά”, “Απόδειξέ τους ότι κάνουν λάθος”, “Μπάμπη γερά πάρτους τα μυαλά” και “Μπάμπαρε ζεις, θα βγεις νικητής”.

Όπως ήταν λογικό και φυσικό, έγιναν εκατοντάδες report του προφίλ στοInstagramμε αποτέλεσμα να “κατέβει” γρήγορα και πλέον να μην μπορεί κανείς να το δει. Tις προηγούμενες μέρες σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η κατακόρυφη αύξηση των

followersτου λογαριασμού του πιλότου στοInstagram. Πλέον ο αριθμός τους ξεπερνά τους 18.000. Μάλιστα, επί του θέματος είχε τοποθετηθεί στον ΣΚΑΪ και ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. λέγοντας πως υπάρχουν δύο ειδών ακόλουθοι. Οι περίεργοι και οι άλλοι, που μπήκαν στο προφίλ, προκειμένου να τον καταραστούν και να εκφράσουν την οργή τους.

Φίλοι Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Είναι «sexy»

Χρήστρια πριν μέρες έγραψε ότι ο συζυγοκτόνος είναι «sexy», ενώ άλλος έγραφε στον πιλότο «μια δικαίωση για τον Μπάμπη», με πολλές καρδιές να συνοδεύουν το μήνυμά του. Την ίδια στιγμή, άλλοι – αρκετές – χαρακτηρίζουν «κούκλο» τον δολοφόνο τηςΚαρολάιν, ενώ σε συζήτηση μεταξύ χρηστών, μια γυναίκα διερωτάται «αντικειμενικά δεν είναι πολύ ωραίο παιδί;».

Κοινωνιολογικά, είναι γνωστό πως οι ψυχοπαθείς στους οποίους αναμφίβολα ανήκει ο δολοφόνος, είναι άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες να υποκρίνονται και να εξαπατούν, παρά το γεγονός ότι έχουν ιδιαίτερη δυσκολία στον αυτοέλεγχο και στη διαχείριση του θυμού τους. Το «social exploitation hypothesis», δηλαδή η κοινωνική εκμετάλλευση από μέρους τους, έχει αναλυθεί εκτενώς, και είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους. Δηλαδή, η ικανότητά τους να μεταμορφώνονται στο «ιδανικό αρσενικό» στα μάτια των άλλων, που διαθέτει έντονη κοινωνική ευφυία και ξεπερνά όλα τα εμπόδια, τους κάνει πολύ γοητευτικούς όχι μόνο στις γυναίκες αλλά και στους άντρες, οι οποίοι θα ήθελαν να έχουν στοιχεία του χαρακτήρα τους.

Υπάρχει μεγάλη γκάμα τέτοιων προσωπικοτήτων που πρωταγωνιστεί στη λογοτεχνία, στον κινηματογράφο και στην ιστορία των λαών ανά τους αιώνες. Μπορούν να σαγηνεύσουν μάζες και να γίνουν δικτάτορες, “υπνωτίζοντας” τους ακολούθους τους στο να μην βλέπουν το αδίστακτο του χαρακτήρα τους.

Η ελκυστικότητα είναι το βασικό τους προσόν και το ασκούν περισσότερο στο αντίθετο φύλο. Πραγματικά κατακτούν και λεηλατούν τον ψυχισμό των γυναικών, ασκώντας μια “γοητευτική βία” και επιβολή, πρώτα συναισθηματικά και εγκεφαλικά και μετά από κάποιο καιρό και σωματικά

Leave a Comment