Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μπόλαρης για τις σέξι συνεργάτιδες: Τις προσλαμβάνω με κριτήριο την εργατικότητα και την εξυπνάδα [εικόνες]

Μπόλαρης για τις σέξι συνεργάτιδες: Τις προσλαμβάνω με κριτήριο την εργατικότητα και την εξυπνάδα [εικόνες]

Απάντηση στονσάλο που έχει προκληθείγια τις προσλήψειςτης πληθωρικής Θωμαρίτας Καλδάρα και της πρώην Σταρ Ελλάς Λένας-Χρυσηίδας Παπαρρηγοπούλου στο γραφείο τουδίνει ο Μάρκος Μπόλαρης.

«Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα τρία "ε". Το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός», είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρηςστον Realfm 97,8.

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο

σπίτι τους, ποτέ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με », πρόσθεσε.

Ο σάλος δημιουργήθηκε, αρχικά, με τις ιδιαίτερα φωτογραφίες της Θωμαρίτας Καλδάρα, η οποία εργαζόταν στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας.

Η κυρίαΚαλδάρα, η οποία συνηθίζει να βγάζει φωτογραφίες, μετά τα σχόλια παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε επί 2,5 μήνες και επέστρεψε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε θέση διοικητικής γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Ωστόσο, η Θωμαρίτα Καλδάρα δεν είναι η μόνη που βρέθηκε στο στόχαστρο των social media. Οι χρήστες ασχολήθηκαν και με την ειδική σύμβουλο του Μάρκου Μπόλαρη, η οποία είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς το 2002. Ο λόγος για την Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου, η οποία εργάζεται ως ειδική σύμβουλος του Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το ΦΕΚ.

Leave a Comment