Ψυχαγωγία Ενημέρωση

My Style Rocks: Βγήκε με σκισμένο παντελόνι -Την «έκραξε» η Ελενα Χριστοπούλου

My Style Rocks: Βγήκε με σκισμένο παντελόνι -Την «έκραξε» η Ελενα Χριστοπούλου

Στο δεύτερο επεισόδιο του My Style Rocks, η Έφη Γούτα επέλεξε μια εμφάνιση που θα πραγματοποιούσε σε κηδεία στην Ινδία, επιλογή που δεν ενθουσίασε τους κριτές.

Ντυμένη στα λευκά, μια από τις 11 νέες διαγωνιζόμενες του My Style Rocks, ανέφερε πως εμπνεύστηκε το στιλ της από τις κηδείες στην Ινδία, όπου οι παρευρισκόμενοι καλούνται να φορέσουν λευκά και όχι μαύρα, όπως έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα.

Εκείνο όμως που δεν πρόσεξε η Έφη Γούτα, είναι πως το λινό παντελόνι που επέλεξε για την εμφάνισή της στο My Style Rocks ήταν σκισμένο στο εσωτερικό των μηρών. Μια λεπτομέρεια που «έπιασε» αμέσως η κριτής του My Style Rocks, Έλενα Χριστοπούλου και αναγκάστηκε να επαναλάβει τους «άσσους» της Δευτέρας.

Η Έλενα Χριστοπούλου «έσφαξε με το γάντι» την παίκτρια του My Style Rocks

0000

«Αγάπη μου γιατί έχεις αδικήσει έτσι τον εαυτό σου πιστεύεις» ήταν το πρώτο σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου στην πρόταση της Έφης Γούτα στο δεύτερο επεισόδιο του My Style Rocks. Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και την επιλογή της λέγοντας: «Είπα να κάνω ένα κόνσεπτ διαφορετικό, δεν είναι κάτι συνηθισμένο να πηγαίνεις σε κηδεία στην Ινδία. Το θεώρησα έξυπνο στα λευκά, κάτι που το είδα σε ντοκιμαντέρ, μου άρεσε».

Ωστόσο, η Έλενα Χριστοπούλου επεσήμανε στην παίκτρια του My Style Rocks την αστοχία του παντελονιού. «Πόσο καιρό έχεις το παντελόνι που φοράς; Το ξέρεις ότι είναι σκισμένο;», είπε η κριτής του My Style Rocks που επεσήμανε δηκτικά. «Το λινό μας άφησε χρόνους».

Βίντεο: Η Έλενα Χριστοπούλου βαθμολόγησε με άσσο την παίκτρια του My Style Rocks

Παρότι η Έφη Γούτα δικαιολογήθηκε πως αν είχε δει το σκίσιμο στο παντελόνι δεν θα το φορούσε για την εμφάνιση στο My Style Rocks, η Έλενα Χριστοπούλου επέμεινε: «Αρχικά πρέπει να προσέχουμε τα πάντα είναι διαγωνισμός, κάποια θα βγει πρώτη και ούτω καθεξής. Πρέπει να είστε άρτιες σε όλα για να παίρνετε πάνω από “1”».

Η κριτής του My Style Rocks έκλεισε την κριτική της, πριν βάλει άσσο στην Έφη Γούτα λέγοντας: «Θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις πολύ ωραία πράγματα, να μας φέρεις ωραίες εικόνες, γιατί μπορείς. Και όχι άλλα σκισμένα παντελόνια.

Leave a Comment