Ψυχαγωγία Ενημέρωση

My style rocks: Η Κιάρα Μαρκέζη έκανε πασαρέλα με τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ - Άγριο κράξιμο

My style rocks: Η Κιάρα Μαρκέζη έκανε πασαρέλα με τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ - Άγριο κράξιμο

Στο σημερινό επεισόδιο (6/3) είδαμε την Κιάρα Μαρκέζη να κάνει την πασαρέλα της και να ακούγεται από τα ηχεία ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ. Λίγο μετά είδαμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να της βάζει 1 βαθμό, αλλά και να αναφέρεται στον παππού της,

«Χαίρομαι που χάρηκε και το διακωμώδησε, γιατί είναι για γέλια. Της έβαλα 1 γιατί την έχω υπερασπιστεί πολλές φορές στα social media που μου στέλνουν μηνύματα και μου λέει «είναι η τάδε και ο παππούς της είναι ο τάδε» .
Έχω πάρει πραγματικά θέση. Είναι κάτι που δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Έχω τοποθετηθεί εγώ για εσένα. Αυτό που έκανες τώρα νομίζω θα είναι κακό για εσένα. Είναι ένα άσχημο concept, που κοίταξες να το διακωμωδήσεις» , είπε η Ευρυδίκη.

«Από τη στιγμή που παίρνω πολλά comments για την οικογένειά μου, θεώρησα ότι

0000

κάτι που στον κόσμο φαίνεται αρνητικό, εγώ πρέπει να δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει και ότι δεν είναι κακό για εμένα. Δεν το διακωμωδώ καθόλου.», είπε η Κιάρα Μαρκέζη για να δικαιολογηθεί.
Τέλος, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου της είπε:
«Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να ασχοληθείς, όπως κάνεις τόσο καιρό. Επειδή εσύ δεν ευθύνεσαι καθόλου για ότι έχει γίνει, δεν θα έπρεπε να αναφερθείς σ’ αυτό. Επειδή εγώ σε έχω υπερασπιστεί νομίζω ότι τώρα αδικείς τον εαυτό σου».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Leave a Comment