Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Να εξαφανιστείτε από μπροστά μου - Τσαμπουκάς από τον Μπισμπικη στους δημοσιογράφους

Να εξαφανιστείτε από μπροστά μου - Τσαμπουκάς από τον Μπισμπικη στους δημοσιογράφους

Η σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή, μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, είναι το πιο «καυτό» θέμα της showbiz, το τελευταίο διάστημα.

Δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ κυνηγούν το διάσημο ζευγάρι που πλέον όχι μόνο δε κρύβει τον έρωτά του, αλλά πραγματοποιεί πολύ συχνά δημόσιες κοινές εμφανίσεις. Σε κάθε τους βήμα, σε κάθε τους

0000

έξοδο, όλο και κάποιος δημοσιογράφος «κυνηγάει» το ζευγάρι για μια δήλωση, γεγονός το οποίο έχει κουράσει όπως φαίνεται τον γνωστό ηθοποιό και την τραγουδίστρια.

Επιστρέφοντας λοιπόν από το ταξίδι τους στην Κύπρο, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, βρήκαν τον δημοσιογράφο του «Πρωινού» Γρηγόρη Μπάκα να τους περιμένει και στη συνέχεια να τους ακολουθεί κάνοντας τους ερωτήσεις.

Οι ίδιοι φυσικά δε θέλησαν να απαντήσουν, με την Δέσποινα Βανδή να λέει με χιουμοριστικό ύφος: «Βρε Γρηγόρη βρε Γρηγόρη» Ο ίδιος φυσικά, κάνοντας τη δουλειά του απάντησε στην τραγουδίστρια: «τι να κάνω πες μου;». Εκείνη τη στιγμή ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος είχε

εκνευριστεί με την παρουσία του δημοσιογράφου απάντησε ενοχλημένος:«Να εξαφανιστείτε! Δεν μπορείτε;».

Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, το «κυνήγι» από τους δημοσιογράφους είναι ένα τίμημα που πληρώνουν οι μεγάλες διασημότητες

Leave a Comment