Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Νέα στοιχεία για το θάνατο του Εύζωνα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

Νέα στοιχεία για το θάνατο του Εύζωνα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

Συγκλονίζει το πανελλήνιο ο ξαφνικός χαμός του 24χρονου Σπύρου Θωμά.

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον ξαφνικό θάνατο του εύζωνα, Σπύρου Θωμά, με το 24χρονο παλικάρι να φεύγει από τη ζωή εντελώς αιφνιδιαστικά, βυθίζοντας στο πένθος την Πάτρα.

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη, με τις τελευταίες εξελίξεις να αναφέρουν πως στις καθιερωμένες εξετάσεις κατά την ΕΣΣΟ, δεν υπήρξε η παραμικρή ένδειξη προβλήματος στην υγεία του Σπύρου.
Μάλιστα, ο 24χρονος εύζωνας ήταν και επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, έχοντας υποβληθεί σε εξονυχιστικούς ιατρικούς ελέγχους από τους οποίος ουδέποτε προέκυψε κάποιο ανησυχητικό εύρημα.

3-8.jpg

Ο 24χρονος νέος, απο την Πάτρα, έκανε κανονικα τη μονόωρη υπηρεσία του στο Μνημείο του Άγνωστοι Στρατιώτη το μεσημέρι, 01:00 με 02:00, χωρις κανένα πρόβλημα και το βράδυ, 07:00 με 08:00, έκανε την δεύτερη. Γυρισε κι απο αυτήν κανονικά στις εγκαταστάσεις της προεδρικής φρουράς και κάποια στιγμή ξαπλωσε. Στις 10:00 τον προσέγγισαν δυο στρατιώτες για να σηκωθεί να παρουσιαστεί στο νυκτερινό προσκλητήριο Εκείνος προσπαθησε να σηκωθεί απο το κρεβάτι, αλλά αμεσως έπεσε λιποθυμος στο πάτωμα. Διακομίστηκε στο 401 όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, η εκφορά της σορού θα πραγματοποιηθεί με όλες τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές.

«Καλό ταξίδι Σπύρο...»
Ο 24χρονος Σπύρος Θωμάς ήταν επίσης αθλητής μπάσκετ, ένα σπουδαίο ταλέντο που προερχόταν από την ακαδημία της Παναχαϊκήςκαι ακολούθως συνέχισε την καριέρα του στον Προμηθέα.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του έσκασε σα «βόμβα» στην αθλητική οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας. Μάλιστα, η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση για τον ξαφνικό θάνατο του Σπύρου Θωμά.

Η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:

«Σοκαρισμένη η οικογένεια του Προμηθέα πληροφορήθηκε την είδηση του χαμού του Σπύρου Θωμά. Του δικού της Σπύρου. Που επί σειρά ετών φορούσε τη φανέλα του Προμηθέα και κοσμούσε με το ήθος του τον Σύλλογο. Υπάρχουν στιγμές που η λογική σταματά και τα λόγια μοιάζουν φλύαρα. Και μένει μόνο η εικόνα. Και η μνήμη. Μια τέτοια στιγμή βιώνουμε. Καλό ταξίδι Σπύρο».

Ποιος ήταν ο Σπύρος Θωμάς
Ο 24χρονος Εύζωνας, σύμφωνα με το patrasevents.gr, ήταν ένα παλικάρι που αγαπούσε την πατρίδα και που ήθελε να προσφέρει σε αυτή.

Υπηρετούσε ως στρατιώτης, είχε ορκιστεί στην ΕΣΣΟ και είχε περάσει από όλη αυτή την διαδικασία που χρειάζεται για να γίνει κάποιος Εύζωνας, να μπει στην Προεδρική Φρουρά και να βρεθεί στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από την Βουλή.


Ο Πατρινός Εύζωνας ήταν ένα παλικάρι, ένας λεβέντης και όλοι οι φίλοι του στην Πάτρα έχουν να πουν έναν καλό λόγο για αυτόν. Ένα παιδί που έκανε υπερήφανους την οικογένεια του, αλλά και όλη την πόλη ως Εύζωνας. Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Πάτρας και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό αυτό νέο.

Leave a Comment