Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Νεκρός ο Βασίλης Μαλαματάς - Παραβίασε το stop και σκότωσε το γιο μου λέει η μητέρα του

Νεκρός ο Βασίλης Μαλαματάς - Παραβίασε το stop και σκότωσε το γιο μου λέει η μητέρα του

Νεκρός ο Βασίλης Μαλαματάς, ο οποίος έχασε τη ζωή του λίγα μέτρα από το στρατόπεδο που υπηρετούσε, στην περιοχή της Νέας Μεσήμβριας στη Θεσσαλονίκη. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 22χρονου Όλγα Μαλαματά, υπογραμμίζοντας ότι “παραβίασε το στοπ και σκότωσε το γιο μου”.

Συγκεκριμένα, το νήμα της ζωής του νεαρού κόπηκε πρόωρα με τους

0000

γονείς του και το περιβάλλον του να έχουν βυθιστεί στην θλίψη και τον πόνο. Όλοι κάνουν λόγο για ένα παιδί γεμάτο ζωή και όνειρα, που έφυγε με τη μηχανή του, το βράδυ του Σαββάτου, από τη Σταυρούπολη για το στρατόπεδο, όμως, η μοίρα του επιφύλαξε το πιο άσχημο παιχνίδι.

Το τροχαίο έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή, καθώς η μηχανή του συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 59χρονος άνδρας. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο Βασίλης Μαλαματάς τραυματίστηκε θανάσιμα.

Νεκρός ο Βασίλης Μαλαματάς από οδηγό αυτοκινήτου που παραβίασε το stop

“Ο γιος μου υπηρετούσε στο στρατό. Το Σάββατο ήταν στο σπίτι μας και στις 20:10 έφυγε χαρούμενος να επιστρέψει στο στρατόπεδο. Ήταν ήρεμος, ο πατέρας του προσφέρθηκε να τον πάει αυτός με το αυτοκίνητο μας, άλλα ο γιος μας ήθελε να πάει

μόνος του”, επισημαίνει στο newsit.gr η μητέρα του Βασίλη, Όλγα Μαλαματά, μη μπορώντας να συγκραστήσει τα δάκρυά της και συμπληρώνει “στις 20:40 μας πήρε τηλέφωνο ο λοχαγός του και μας ενημέρωσε ότι το παιδί μας είχε θανατηφόρο τροχαίο. Το τροχαίο έγινε σε διασταύρωση στο κέντρο της Νέας Μεσήμβριας με τον οδηγό του αυτοκινήτου που σκότωσε το γιο μου, να έχει παραβιάσει το stop”.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το σώμα του Βασίλη Μαλαματά έφυγε από τη μηχανή και χτύπησε σε μια κολόνα. “Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. Ο γιος μου ήταν πολύ προσεκτικός στην οδήγηση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί θα χαθούν κι άλλες ζωές”, σημειώνει η μητέρα του.

Σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, απεικονίζεται ο Κώστας Μαλαματάς να

οδηγεί τη μηχανή του δύο με τρία δευτερόλεπτα πριν από την μοιραία σύγκρουση.

Το βίντεο καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 100 -150 μέτρα από το σημείο που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

Ο 22χρονος κινείται με την μηχανή του με κατεύθυνση από τα δεξιά προς τα

αριστερά και τίποτα δεν προμηνύει το τραγικό γεγονός που θα ακολουθούσε.

Leave a Comment