Ψυχαγωγία Ενημέρωση

ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ - Αν βρεις νόμισμα στην πόρτα του αυτοκινήτου μέχρι το βράδυ θα στο εχουν κλέψει

ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ - Αν βρεις νόμισμα στην πόρτα του αυτοκινήτου μέχρι το βράδυ θα στο εχουν κλέψει

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν βρει νομίσματα σφηνωμέναστα χερούλια του αυτοκινήτου τους. Οι περισσότεροι δεν το παρατήρησαν στην αρχή, επειδή είναι συνήθως τοποθετημέναστην πλευρά της πόρτας του

0000

συνοδηγού, όπου δεν τα βλέπουν καν, μέχρι να είναι πολύ αργά.

Αποδεικνύεται ότι είναι το πιο πρόσφατο τέχνασμα από τους κλέφτες για να αποκτήσουν πρόσβαση στο όχημά σας, σύμφωνα με την Sun Gazing.

Πώς λειτουργεί: Ο κλέφτης τοποθετείένα κέρμα μέσα στο χερούλι της πόρτας στην πλευρά του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, περιμένει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να εμφανιστείγιανα τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του. Όταν ο ιδιοκτήτης προσπαθήσει να

κλειδώσει το αυτοκίνητο, ο μηχανισμός δεν λειτουργεί, επειδή το χερούλι της πόρτας του συνοδηγού είναι μπλοκαρισμένο, κι έτσιδίνεται ηδυνατότητα στον κλέφτη να εισέλθει στο αυτοκίνητο μέσα από την ξεκλείδωτη πόρτα.

Αν δείτε ένα κέρμα κολλημένοστην πόρτα του αυτοκινήτου σας, δείτε εδώ τι πρέπει να κάνετε!

Βεβαιωθείτε ότι έχετεελέγξει τα χερούλια τουαυτοκινήτου σας πριν μπείτε μέσα, για να σιγουρευτείτεότι δεν έχουν κανένα κέρμα.

Οι κλέφτες,επίσης, χρησιμοποιούν αυτή τη

μέθοδο για να σας ακινητοποιήσουν! Έτσι, ελέγξετε και το πίσω κάθισμα, ή ακόμα καλύτερα, καλέστε το 911 σε περίπτωση πουδείτε οτιδήποτε ύποπτο.

Δείτε περισσότεραστο παρακάτω βίντεο.

OαστυνομικόςJim Woods,λέει ότι οκαλύτερος τρόπος για να προστατέψετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, είναι να τα παίρνετεπάντα μαζί σας όταν βγαίνετε από το αυτοκίνητο.

Leave a Comment