Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Νεόνυμφο ζευγάρι αψήφησε τον «Ηφαιστίωνα» και φωτογραφήθηκε με χιονόπτωση και πολικό ψύχος [εικόνες]

Νεόνυμφο ζευγάρι αψήφησε τον «Ηφαιστίωνα» και φωτογραφήθηκε με χιονόπτωση και πολικό ψύχος [εικόνες]

Μπορεί χιλιάδες ζευγάρια από όλον τον κόσμο να φτάνουν κάθε χρόνο στη Σαντορίνη για να δημιουργήσουν το φωτογραφικό άλμπουμ που ονειρεύονται, όμως ένα ζευγάρι από τη Σαντορίνη αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του φωτογραφικό άλμπουμ στη Νέα Μάκρη και την Πεντέλη και μάλιστα την ημέρα που η κακοκαιρία «Ηφαιστίωνας» χτυπούσε αλύπητα την πρωτεύουσα.

Η ιστορία δεν είναι βέβαια τόσο απλή. Ο Γιάννης Νομικός και η Βιβή Δρόσου παντρεύτηκαν το καλοκαίρι στην Σαντορίνη. Όμως λόγω του τρικούβερτου γλεντιού που στήθηκε στο νησί το νιόπαντρο ζευγάρι δεν μπορούσε να κάνει την επόμενη ημέρα την φωτογράφιση για τον γάμο του.

0000

Ζήτησαν από τον φωτογράφο τους, Πάνο Ρεκουνιώτη, να ελέγξει πότε είχε διαθέσιμη ημερομηνία για να γίνει η φωτογράφιση άλλη ημέρα.

Η ημερομηνία που τότε βόλευε και τον φωτογράφο και το ζευγάρι ήταν η 6η Ιανουαρίου, ημέρα των Φώτων. Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Αθήνα αλλά δεν υπολόγισε τον .Ηφαιστίωνα.

Παρά το πολικό ψύχος, την αγριεμένη θάλασσα και την πυκνή χιονόπτωση το αποτέλεσμα τους αποζημίωσε και οι ίδιοι δηλώνουν ότι άξιζε τον κόπο να ταλαιπωρηθούν λίγο παραπάνω.

Ο δυνατός αέρας δεν εμπόδισε το ερωτευμένο ζευγάρι να πραγματοποιήσει τη φωτογράφιση.

Τις φωτογραφίες και το βίντεο παραχώρησε στο iefimerida.gr ο Πάνος Ρεκουνιώτης.

Leave a Comment