Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Νερό στον Χαρδαλιά πέταξε η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια

Νερό στον Χαρδαλιά πέταξε η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια

Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια επιχείρησε να στήσει ένα νέο σόου αλλά απέτυχε – Μαζί της ήταν και μια φίλη της που προσπάθησε να καταγράψει στο κινητό την «επίθεση» – Αστυνομικοί συνέλαβαν αμέσως την Ιωάννα Κουσκούση

Νερό στον υφυπουργό Πολιτικής ΠροστασίαςΝίκο Χαρδαλιά, πέταξε η

0000

γνωστή Θεσσαλονικά -αυτοαποκαλούμενη- παρουσιάστριαΙωάννα Κουσκούση, με αποτέλεσμα να προσαχθεί από την αστυνομία.

Όπως μεταδίδει τοgrtimes.gr, ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας ΘράκηςΘεόδωρο Καράογλουσε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης κοντά στον Λευκό Πύργο, όταν την παρουσία του αντιλήφθηκε η Ιωάννα Κουσκούση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες τουgtimes.gr, ήταν με μια φίλη της. Αμέσως προσέγγισε τον υφυπουργό και τον πλησίασε αρχικά με φιλική διάθεση, ζητώντας ναφωτογραφηθεί μαζί του.

Ο κ.Χαρδαλιάς δέχθηκε ευγενικά, καθώς νωρίτερα κι άλλοι πολίτες είχαν ζητήσει το ίδιο.
Εντελώς ξαφνικά ωστόσο, σύμφωνα με τις

ίδιες πληροφορίες, η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια μετά τη φωτογραφία, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει και να βρίζει, ενώ το περιστατικό φέρεται ναπροσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της. Παράλληλα, έσπασε το ποτήρι με τα γυαλιά να πετάγονται πάνω στον υφυπουργό, ενώ παρούσα στο περιστατικό ήταν και η κόρη του κ.Χαρδαλιά, που υπέστη σοκ.

Αμέσως επενέβησαναστυνομικοίη οποίοι προσήγαγαν στο

στμήμα την Ιωάννα Κουσκούση.

Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος,δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα. H ίδια, περίπου έναν μήνα πριν,αντέδρασε απότομα όταν οι υπάλληλοι καταστήματος της ζήτησαν να βάλει αντισηπτικό στα χέρια.

Δείτε το βίντεο:

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που είχε απασχολήσει της αστυνομικές Αρχές, περίπου δύο μήνες πριν, όταν προσπάθησε μαζί με τον γιο της να διασχίσει τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ως αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί επεισόδιο με τα όργανα της τάξεως και να της επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ, το οποίο και έσκισε επιδεικτικά μπροστά τους.

Leave a Comment