Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Νότια Προάστια - Γιατρός πετούσε εμβόλια στα σκουπίδια και εδινε πιστοποιητικό οτι εγινε κανονικα

Νότια Προάστια - Γιατρός πετούσε εμβόλια στα σκουπίδια και εδινε πιστοποιητικό οτι εγινε κανονικα

Ένα σκηνικό θρίλερ συνέβη σε νοσοκομείο της Αθήνας όταν γιατρός αντί να εμβολιάζει τους πολίτες πετούσε τα εμβόλια στα σκουπίδια. Πρόκειται για καταγγελία σε νοσοκομείο στα νότια προάστια της Αθήνας όπου ο γιατρός οδηγούσε άτομα στο εμβολιαστικό κέντρο και προσποιούνταν ότι τα εμβολιάζει.

Το σκηνικό με το οποίο ο γιατρός θα έκανε τους εμβολιασμούς

Όλα άρχισαν πριν από λίγες μέρες ημέρες, τη Δευτέρα όταν ο γιατρός του νοσοκομείου έφτασε μαζί με 5

0000

άτομα στο νοσοκομείο και όπως ζήτησε στη νοσηλεύτρια που είχε βάρδια θα εμβολίαζε ο ίδιος τα συγκεκριμένα άτομα. Μάλιστα ο γιατρός προσπάθησε να πείσει τη νοσηλεύτρια να αποχωρήσει από το χώρο.

Η ίδια δεν εγκατέλειψε τον χώρο του εμβολιασμού, κατάλαβε τι συνέβαινε και ανέκοψε τη δράση του γιατρού. Σύμφωνα με την καταγγελία της νοσηλεύτριας, αντί να τους εμβολιάσει, πετούσε τις δόσεις και τις σύριγγες στα σκουπίδια. Η νοσοκόμα όταν διαπίστωσε οτι δεν εμβολίαζε αλλά είχε πετάξει τα υλικά στα σκουπίδια, ζήτησε εξηγήσεις και τότε ο γιατρός πηρε τους «εμβολιασμένους» και έγινε κάπνός! Η νοσηλεύτρια βρήκε μια σύριγγα με το εμβόλιο στο

καλάθι των σκουπιδιών και αμέσως ενημέρωσε τους προϊσταμένους της. Από τον έλεγχο έλειπαν τρεις ακόμα δόσεις που υποθέτουν οι αρχές ότι επίσης εξαφανίστηκαν και κατέληξαν στα σκουπίδια

Ενημερώθηκε αμέσως το τοπικό τμήμα ασφαλείας ενώ ο γιατρός εξαφανίστηκε και παρά τις αναζητήσεις των Αρχών δεν εντοπίστηκε. Πάντως τα ερωτήματα και οι απορίες είναι πολλές με τις αστυνομικές Αρχές να προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις.

Ωστόσο, τα πραγματικά αίτια της δράσης του γιατρού δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι ο γιατρός δρούσε σε συννενόηση με τους ασθενείς προκειμένου να τους παρέχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς φυσικά να έχουν κάνει το

εμβόλιο. Ωστόσο, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του OPEN αναφέρει πως ο γιατρός μπορεί να δρούσε και αυτοβούλως. Υπάρχει η πιθανότητα δηλαδή, οι ενδιαφερόμενοι για εμβολιασμό να μην γνώριζαν για την “τακτική” του γιατρού.

Σε βάρος του 54χρονου γιατρού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών και για υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης.

Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ


Leave a Comment