Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ντροπή και αίσχος - Διέλυσαν το μνήμα 20χρονης κοπέλας για να δουν την κηδεία του Mad Clip

Ντροπή και αίσχος - Διέλυσαν το μνήμα 20χρονης κοπέλας για να δουν την κηδεία του Mad Clip

Οργή, έχουν προκαλέσει σε συγγενείς νεκρών που αναπαύονται στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, οι εικόνες που αντίκρισαν λίγες μόνο ώρες μετά την κηδεία του τράπερ Mad Clip.

0412 MAD CLIP 2272019

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία που εξασφάλισε το

0000

«newsbreak.gr» κάποιοι από όσους παρευρέθηκαν στην ταφή του δεν δίστασαν να σπάσουν γειτονικούς τάφους, προκειμένου να έχουν καλύτερη «θέα» για να βγάλουν φωτογραφία το φέρετρο με την σορό του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

tafos 1

Οι συγγενείς μιας 20χρονης κοπέλας, που έχει ταφεί, λίγα μόλις

μέτρα μακριά από τον καλλιτέχνη, μόλις επισκέφθηκαν το μνήμα της υπέστησαν σοκ, καθώς τα πάντα ήταν διαλυμένα.

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες ενοχλημένος εμφανίστηκε ο youtuber και φίλος του Mad Clip, Aλέξανδρος Κοψιάλης για όλα όσα συνέβησαν τόσο στο νεκροταφείου του Παλαιού Φαλήρου.

mad clip2

Ο ίδιος αναφέρεισε instastory: «Ήθελα να θίξω το θέμα μιλώντας αλλά τα λέει όλα το

προηγούμενο μήνυμα που έλαβα. Αντίκρυσα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία! Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ. αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα; Μέσα; Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο Για να μη μιλήσω για το πόσοι τάφοι πατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους. Σε κηδεία πήγατε γ@@ω το φελέκι μου, όχι σε event!».

Leave a Comment