Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ντυμένοι γαμπροί κηδεύτηκαν τα αδικοχαμένα αδέρφια Παναγιώτης και Νίκος (video)

Ντυμένοι γαμπροί κηδεύτηκαν τα αδικοχαμένα αδέρφια Παναγιώτης και Νίκος (video)

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν σήμερα στους Μολάους Λακωνίας όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τα δύο αγαπημένα αδέρφια που «έφυγαν» μαζί.

Ο 36χρονος Παναγιώτης και ο 33χρονος Νικόλαος έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε. Ο. Μολάων – Βλαχιώτη στο ύψος της διασταύρωσης Μακρυνάρας, όταν το

0000

αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό. Τα δύο αδέρφια που ήταν πολύ δεμένα βρήκαν ακαριαία τον θάνατο.

Βυθισμένοι στο πένθος και τη θλίψη, οι γονείς τους οι οποίοι δε είχαν άλλα παιδιά, οδήγησαν, απαρηγόρητοι, τα δύο αδέρφια στην τελευταία τους κατοικία. Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής T-Live, η ξαδέρφη των αδικοχαμένων αδερφών περιέγραψε ότι τα οι δύο αδερφοί κηδεύτηκαν ντυμένοι με γαμπριάτικα κοστούμια: «Τα ντύσανε γαμπρούς σήμερα. Η μάνα τους

ήθελε να τα δει γαμπρούς στην εκκλησία υπό άλλες συνθήκες» είπε βουρκωμένη. «Ήταν αξιοσέβαστα παιδιά και αξιαγάπητα. Βιοπαλαιστές» τόνισε και αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε ο Νικόλαος κόντρα στον καρκίνο. «Βγήκε νικητής, μια μάχη που δε πίστευαν ούτε οι ίδιοι οι γιατροί ότι θα τα καταφέρει. Αλλά τα κατάφερε» σχολίασε η ξαδέρφη τους. «Δεν μπορούσε ο ένας να είναι χωρίς τον άλλον. Μαζί στα πάντα» περιέγραψε.

Leave a Comment