Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ντυμένοι στα λευκά αποχαιρετούν την 19χρονη Μαριλένα – Μεταμοσχεύθηκαν τα όργανά της

Ντυμένοι στα λευκά αποχαιρετούν την 19χρονη Μαριλένα – Μεταμοσχεύθηκαν τα όργανά της

H οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την 19χρονη Μαριλένα, η οποία έδινε μάχη για περίπου μία εβδομάδα μετά το τροχαίο για να κρατηθεί στη ζωή.

Αύριο η κηδεία της 19χρονης Μαριλένας που έφυγε από τη ζωή μετά από σφοδρή οδική σύγκρουση στη Λεμεσό – Παράκληση από την οικογένεια.

Η τραγική είδηση θανάτου της Μαριλένας Περικλέους, που έφυγε τόσο

0000

πρόωρα και άδικα από τη ζωή, στα 19 της μόλις χρόνια δεν προκάλεσε θλίψη μόνο στην οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους της αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία. Ένας ακόμη νέος άνθρωπος «σβήνει» στην άσφαλτο προκαλώντας πόνο και προβληματισμό σε ολόκληρη την κοινωνία.

Η σύγκρουση που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουλίου στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών ήταν τόσο σφοδρή και τα τραύματα που προκάλεσε στην Μαριλένα τόσο σοβαρά που δεν κατάφερε να «νικήσει».

Η άτυχη Μαριλένα υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υπαραχνοειδή αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα, ρήξη πνεύμονα, σπλήνας και διαφράγματος και αφού υποβλήθηκε σε

χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία. Τελικά, υπέκυψε στα τραύματά της, εννέα ημέρες μετά.

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν αύριο τον 19χρονο άγγελο. Η κηδεία της θα

τελεστεί στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Παλώδια της Επαρχίας Λεμεσού.

Παράκληση των γονέων είναι όπως οι συμμαθητές, συμφοιτητές και τα παιδιά που θα παραστούν στην κηδεία να είναι ντυμένοι στα

λευκά.

Επίσης, παράκληση είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια της άτυχης Μαριλένας.

Το απόγευμα, ένας άνδρας ηλικίας 40 ετών και μία γυναίκα 50 ετών, μπήκαν στο χειρουργείο για να λάβουν μόσχευμα τους νεφρούς της άτυχης 19χρονης. Το ήπαρ της μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο στην Ελλάδα για μεταμόσχευση σε μία γυναίκα ηλικίας 39 ετών.

Leave a Comment