Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο 29χρονος σπάει τη σιωπή του - ΜΕ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ - Κατέληξα στο ΚΑΤ με χτυπήματα σε όλο μου το σώμα

Ο 29χρονος σπάει τη σιωπή του - ΜΕ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ - Κατέληξα στο ΚΑΤ με χτυπήματα σε όλο μου το σώμα

Ο 29χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς σπάει τη σιωπή του: “Κατέληξα στο ΚΑΤ με χτυπήματα σε όλο μου το σώμα”

Σοκ στο Πανελλήνιο προκάλεσαν οι εικόνες ντροπής του ξυλοδαρμού ενός 29χρονου από αστυνομικούς στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο 29χρονος μίλησε αποκλειστικά στον ALPHA και τη δημοσιογράφο Ελένη Λαζάρου και περιέγραψε πώς

0000

εκείνος μαζί με άλλα 20 περίπου άτομα βρέθηκαν στην πλατεία, ως μέλη της ανοιχτής συνέλευσης κατοίκων της περιοχής.

«Αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα, είναι ότι γύρω στις 14.30-15.00 υπήρχε αρκετός κόσμος που καθόταν αραιά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και παράλληλα υπήρχε κουβέντα της ανοιχτής συνέλευσης κατοίκων που συμμετείχαν 20-25 άτομα. Εκείνη την ώρα είδαμε τους αστυνομικούς να πλησιάζουν τα δύο παγκάκια που ήταν σε απόσταση των 200 μέτρων αλλά είχαμε οπτική επαφή. Βλέπουμε ότι δημιουργήθηκε ένα σκηνικό έντασης, άρχισαν να φωνάζουν, να κάνουν χειρονομίες στα παιδιά και τις μητέρες Κάποιος κόσμος έφυγε φοβισμένος» υποστήριξε ο νεαρός.

Ακόμα, ότι όλα ξεκίνησαν όταν είδε τους αστυνομικούς να επιβάλλουν πρόστιμο σε μία

οικογένεια με παιδιά και μαζί με κάποια ακόμα άτομα πήγαν να τους ζητήσουν να σταματήσουν. «Θεωρήσαμε αναγκαίο να πάμε να εκφράσουμε τη λεκτική μας διαμαρτυρία απέναντι σε αυτό το φαινόμενο. Θέλαμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στις οικογένειες που είχαν καθίσει και θα έτρωγαν ένα πρόστιμο και αφετέρου να δείξουμε μία διαμαρτυρία για το φαινόμενο των αναίτιων προστίμων. Πήγαμε 10-13 άτομα, τους ρωτήσαμε για ποιο λόγο έκοβαν πρόστιμο. Οι αστυνομικοί στην αρχή ήταν κάπως αμήχανοι. Μετά ένας άλλος άρχισε να ζητάει τα δικά μας χαρτιά μετακίνησης που αρχίσαμε κάπως να του τα δείχνουμε. Η μία κοπέλα άρχισε να τραβάει βίντεο» είπε στη συνέχεια.

Όπως σημείωσε ο 29χρονος στον Alpha, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να τους επιτίθενται: «Μας ρίξανε κάτω, τον έναν ειδικά τον ακινητοποίησαν χωρίς λόγο. Την κοπέλα την τραβολογούσαν για να της πάρουν το κινητό να μη φανεί κάπως η κίνηση. Και τους ρωτούσαμε γιατί το

έκαναν αυτό, είχαν επιθετική στάση, φαίνεται στο βίντεο. Ο γηραιότερος από τους αστυνομικούς έλεγε να σηκωθώ να φύγω και ένας άλλος μου όρμησε. Άρχισαν να με χτυπάνε με πτυσσόμενα σιδερένια γκλοπ. Το χτύπημα στο κεφάλι ήταν με τη λαβή του γκλοπ. Φοβήθηκα. Και εν τέλει κατέληξα στις 3 το βράδυ στο ΚΑΤ με χτυπήματα σε όλο μου το σώμα. Κάποια στιγμή ήθελα να μου κάνουν κεφαλοκλείδωμα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Στους γλουτούς, στους μηρούς, στον αστράγαλο».\

Δες όλο το βίντεο:

Leave a Comment