Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Αρχοντας άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και χαρίζει 50.000€ και ένα Jeep Grand Cherokee μόνο με 3 όρους

Ο Αρχοντας άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και χαρίζει 50.000€ και ένα Jeep Grand Cherokee μόνο με 3 όρους

Το είπε και το έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μπορεί το Ινσταγραμ να του έχει κλείσει τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς, όμως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δε το βάζει κάτω και συνεχίζει να φτιάχνει νέους.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επέστρεψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης πριν από περίπου ένα μήνα και ανακοίνωσε πως θα τρέξει ένα

0000

τεράστιο giveaway για τους followers του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από τον καινούριο του λογαριασμό στο Ινσταγραμ ότι σκοπεύει να μοιράσει 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο σε οκτώ τυχερούς.

Πιο αναλυτικά, ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει 20.000 ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι έξι θα λάβουν το ποσό των 5.000 ευρώ. Τέλος, ο όγδοος τυχερός θα κάνει δικό ένα μεταχειρισμένο Jeep Grand Cherokee Hemi 5,7L μοντέλο του 2009.

Συνολικά μιλάμε για ένα ποσό που φτάνει τις 50.000 ευρώ συν το αυτοκίνητο, το οποίο θα δώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλους στα οκτώ άτομα που θα

προκύψουν από τον διαγωνισμό του Ινσταγραμ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γιαννακόπουλος πραγματοποιεί αντίστοιχο διαγωνισμό μέσω του Ινσταγραμ, καθώς πριν από λίγους μόλις μήνες είχε μοιράσει 45.000 ευρώ μετρητά στους ακολούθους του.

Πότε θα γίνει ο διαγωνισμός – Πώς θα λάβετε μέρος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το giveaway πρόκειται να ξεκινήσει από σήμερα (Τρίτη 15/3), υπό την προϋπόθεση ότι ο νέος του λογαριασμός θα έχει φτάσει τους 300.000 ακολούθους. Αυτή τη στιγμή, οι followers ξεπερνούν τους 159.000 και αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να

ακολουθήσετε το λογαριασμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Ινσταγραμ, να κάνετε like στη σχετική ανάρτηση και να κάνετε tag τρεις φίλους σας στα σχόλια.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης δε έχει γίνει ακόμα γνωστή, καθώς πρόκειται να ανακοινωθεί μόλις ξεκινήσει ο διαγωνισμός.

Κοιτάξτε την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Ινσταγραμ:

«Ινσταγραμ, δε θα με ξεφορτωθείς ποτέ και ποτέ δε θα σταματήσω να μιλάω!

Giveaway στις 15 Μαρτίου 50.000 ευρώ και ένα grand cherokee», αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης.

Leave a Comment