Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο εφιάλτης της Μαρίας στα χέρια του Κώστα Δόξα - Μήνυση για ξυλοδαρμούς ακόμα και όταν ήταν έγκυος

Ο εφιάλτης της Μαρίας στα χέρια του Κώστα Δόξα - Μήνυση για ξυλοδαρμούς ακόμα και όταν ήταν έγκυος

Ο εφιάλτης της Μαρίας στα χέρια του Κώστα Δόξα! Μήνυση για ξυλοδαρμούς και κακοποίηση ακόμα και όταν ήταν έγκυος

Σοκάρουν οι περιγραφές στη μήνυση που κατέθεσε η σύζυγός του

Ηφρίκη που ζει τα ταλευταία χρόνιααπό τα ίδια τα

0000

χέρια του συζύγου τηςείναι ανομολόγητη. ΗΜαρία Δεληθανάσηπεριγράφει σε 20 σελίδες τον ψυχικό αλλά και τον σωματικό πόνο που της έχει προκαλέσει ο γνωστός τραγουδιστήςΚώστας Δόξας.

Υποτιμιτικές συμπεριφορές, εκφοβισμοί, απειλές και ξύλο, καταγγέλονται στημήνυσηπου υπέβαλλε η σύζυγος του γνωστού καλλιτέχνη, την οποία έφερε στο φως τοzougla.gr. Η Μαρία Δεληθανάση τον περιγράφει ως«κυκλοθυμικό, αλλοπρόσαλλο και απειλητικό», όχι μόνο προς την ίδια αλλά και προς τον ίδιο του τον πατέρα.

Επιθετικός στο νεογέννητο παιδί του

Στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος Κώστα Δόξα, μέσω του

δικηγόρου τηςΝίκου Διαλυνά,η νεαρή γυναίκα αναφέρει ότι η επιθετική συμπεριφορά του ξεκίνησε μετά το πρώτο διάστημα της σχέση τους:«το πρώτο διάστημα της συμβίωσής μας η ζωή μου κυλούσε αρμονικά.Σε σχετικά μικρό διάστημα όμως άρχισαν τα προβλήματα που είχαν κυρίως ως αιτία τηνεπιθετική, βίαιη, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά του προς εμένα αλλά και προς το νεογέννητο παιδί μας. () Ο σύζυγός μου, λόγω του χαρακτήρα του, συμπεριφερόταν προς εμένα με τρόπο προσβλητικό, υβριστικό και βίαιο».

Λίγο πριν πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, η Μαρία Δεληθανάση περιγράφει μια αδικαιολόγητη επίθεση μετά από μια μικρή διαφωνία:«Στις 10 Ιανουαρίου του 2016 και ενώ βρισκόμασταν στην πόλη του Βόλου,κατόπιν μίας διαφωνίας που υπήρχε μεταξύ μας, με χαστούκισε σπρώχνοντάς με πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο και αποκαλώντας με “καριόλα”.Την ίδια ημέρα μού ζήτησε συγγνώμη, ισχυριζόμενος ότι ήταν ένας

άλλος εαυτός.Τον συγχώρεσα αφήνοντας ουσιαστικά να περάσει αυτό το γεγονός, γιατί πίστεψα ότι η κατάστασηθα εξομαλυνόταν και θα βελτιωνόταν και ότι μελλοντικάθα είχαμε τη δυνατότητα να συμβιώσουμε αρμονικά, μετά από πολλές δικές μου υποχωρήσεις, και να δημιουργήσουμε μία σωστή οικογένεια. Ομοίως στις 17 Ιανουαρίου του 2016 και πάλι με χαστούκισε ενώ βρισκόμασταν έξω από ένα εστιατόριο στην πόλη Bansko της Βουλγαρίας. Μάλιστα,το γεγονός αυτό ο ίδιος το ανακοίνωσε σε φιλικό μας ζευγάρι με το οποίο ήμασταν μαζί στο ίδιο μαγαζί.Και πάλι τον συγχώρεσα. Κατόπιν αυτού επισκεφτήκαμε μία φορά ψυχολόγο-σύμβουλο σχέσεων,όμως ο αντίδικος δεν θέλησε να συνεχίσουμε τις συνεδρίες»αναφέρει.

Την έδερνε ενώ ήταν έγκυος

Η σύζυγος του Κώστα Δόξα περιγράφει ότι της επιτέθηκε μεγροθιές ενώ διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της:«Στις 21 Αυγούστου του 2016 στο Πόρτο Χέλικαι ενώ βρισκόμουν στην αρχή της εγκυμοσύνης, πράγμα το οποίο γνώριζε, ο εναγόμενος μεχτύπησε και πάλι με γροθιές σε όλο μου το σώμα,με άμεσο κίνδυνο να αποβάλω λόγω της έντασης της στιγμής και της ταραχής που υπέστην. Στις 6 Οκτωβρίου του 2016, κατόπιν διαπληκτισμού,και πάλι με

χτύπησε με γροθιές στο σώμα και στο κεφάλι,ενώ ήμουν έγκυος (4 μηνών), μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν εν κινήσει,κατά την επιστροφή μας από την καθιερωμένη επίσκεψη στον γυναικολόγο. Για το συγκεκριμένο δε γεγονός έλαβε γνώση και η μητέρα του, στην οποία έδειξα τα σημάδια».

Η νεαρή γυναίκα περιγράφει ότι πήρε την απόφαση να τον εγκαταλείψει ωστόσο εκείνος την παρακάλεσε να του δώσει μια ευκαιρία για χάριν του παιδιού της. Η ίδια δέχτηκε όμως όπως αναφέρει τίποτα δεν άλλαξε:«τα προβλήματα που αντιμετώπιζα με τον εναγόμενο δεν άλλαξαν στο παραμικρό. Το γενικότερο κλίμα εντός της συζυγικής μας οικίας ήταν πάντα γεμάτο εντάσεις, αντιδικίες και συνεχόμενη ανασφάλεια και αίσθημα φόβου. Ο εναγόμενος συνέχιζε να είναι επιθετικός, βίαιος, νευρικός και αλλοπρόσαλλος απέναντί μου».

Την απάτησε και μετά την ξυλοφόρτωσε

Στον τελευταίο ξυλοδαρμό που έζησε από τα χέρια του συζύγου της, η Μαρία Δεληθανάση ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της την απατά και εκνευρισμένη ζήτησε εξηγήσεις. Εκείνος όμως της απάντησε με γροθιές:«Χτύπησε τότε το τηλέφωνό του και ήταν μια γυναίκα και συζητούσανπότε θα πάει εκείνος στην Κρήτη και, όταν το ανακάλυψα, του ζήτησα εξηγήσεις νιώθοντας εξαπατημένη και σαφώς εκνευρισμένη:“Μα είναι δυνατόν; Έχουν γίνει τόσα, έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμα μιλάς με τη Μ.Π.και της επιτρέπεις να σε παίρνει τηλέφωνα και να μιλάς μέσα στο ίδιο μου το σπίτι;Μου λες ψέματα για όλα”. Τότε, ενώ το παιδί κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, υπήρχε έντονος διάλογος, άρχισε να με χτυπάει μεγροθιές και κλοτσιές, μου χτυπούσε με δύναμη το κεφάλι στην ντουλάπα,μου έδινε χαστούκια και γροθιές στο πρόσωπο, μου έσκισε το κάτω χείλος και άρχισε να τρέχει αίμα, μουέδωσε γροθιά στο μάτι, με κλοτσούσε στο σώμα, μου τραβούσε τα μαλλιά και με τα χέρια του μου έσφιγγε τους καρπούςμου με όλη του τη δύναμη, προσπαθώντας να μου τους σπάσει, ταυτόχρονα με έφτυνε στο πρόσωπο και με έβριζε: “Παλιοπουτάνα, δεν θα μου κάνεις εσύ κουμάντο στη ζωή μου. Ποια νομίζεις ότι είσαι, μωρή καριόλα;”.Έφυγα αμέσως τρέχοντας έντρομη από το σπίτι γύρω στις 00:30 το βράδυ. Μπήκα στο αυτοκίνητο και ενημέρωσα αμέσως την ξαδέρφη μου, η οποία με συνόδευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γεώργιος Παπανικολάου”, όπου έκανα εξετάσεις». αναφέρει.

Η βεβαίωση του νοσοκομείου

«Θα απευθυνθώ στον δικηγόρο μου» λέει ο Δόξας

Σύμφωνα με το zougla.gr που επικοινώνησε με τον τραγουδιστή,εκείνος δήλωσε άγνοια για οποιαδήποτε μήνυση σε βάρος του, ενώ αρνήθηκε όσα του καταλογίζει η σύζυγός του.«Θα απευθυνθώ στον δικηγόρο μου για να χειριστούμε την υπόθεση»απάντησε.

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment