Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας έγινε μπαμπάς για 6η φορά – Γέννησε η Δήμητρα Μέρμηγκα

Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας έγινε μπαμπάς για 6η φορά – Γέννησε η Δήμητρα Μέρμηγκα

Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας έγινε μπαμπάς για 6η φορά – Γέννησε η Δήμητρα Μέρμηγκα

Ευτυχία και συγκίνηση για τον εφοπλιστήΓιάννη Κούσταπου έγινε έκτη φορά πατέρας, μια και η σύζυγός του Δήμητρα έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη τους!

Η σουίτα ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας πλημμύρισε λουλούδια και

0000

χαμόγελα με τη γέννηση της νέας θυγατέρας του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα.Η νεαρή σύζυγός του Δήμητρα έφερε στον κόσμοπριν από λίγα εικοσιτετράωρα τη δεύτερη κόρη τους, κάνοντας τον εφοπλιστή να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, την εποχή μάλιστα που η εταιρία τουDanaos Corp.σημειώνει ρεκόρ κερδώνστο αμερικανικό χρηματιστήριο.

Ξετρελαμένος

Ο Γιάννης Κούστας, σύμφωνα με το φιλικό του περιβάλλον,είναι ξετρελαμένος με το

νέο μέλοςπου προστέθηκε στον πολυσυζητημένο τρίτο γάμο του με την 28χρονηΔήμητρα Μέρμηγκα. Πρόκειται για το έκτο παιδί του, καθώς ο εφοπλιστής έχει δύο γιους από τον πρώτο γάμο του με τηνΚλοντίν Καρμπονάροκαι δύο κόρες από τον δεύτερο με τηΣοφία Γιαννικοπούλου.

Η τυχαία γνωριμία του με τη Δήμητρα στον Αστέρα Βουλιαγμένης, το καλοκαίρι του 2017, αποδείχτηκε μοιραία στην πολυτάραχη ζωή του 64χρονου εφοπλιστή, καθώς του άνοιξε το πιο ευτυχισμένο κεφάλαιο της ζωής του.Ο κεραυνοβόλος έρωτας τον4

ανανέωσεκαι τον έκανε να νιώσει έφηβος. Το ένα ευχάριστο γεγονός διαδέχτηκε το άλλο. Το ειδύλλιο του με τη Μέρμηγκα είχε επισημοποιηθεί με ένα μεγάλο πάρτι στο Island της Βουλιαγμένης, παρουσία σύσσωμου του εφοπλιστικού lobby, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τη βραδιά εκείνη μάλιστα είχε τραγουδήσει live οΣτέφανος Κορκολής, ενώ στον λόγο του ο Γιάννης Κούστας είχε πει πωςστα μάτια της ωραίας Δήμητρας συνάντησε τη γυναίκα της ζωής του. Ακολούθησαν η πρώτη εγκυμοσύνη της και ο μυθικός γάμος στοΣορέντοτον Ιούνιο του 2018, όπου τραγούδησε live για χάρη των νεονύμφων και των καλεσμένων οΑντώνης Ρέμος.

Εναν χρόνομετά την τελετή-υπερπαραγωγή ανταλλαγής όρκωνστο θέρετρο της ιταλικής Ριβιέρας και τον πολιτικό γάμο τους στην Ελλάδα, τον Ιούνιο του 2019 ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα βάφτισαν την πρώτη τους κόρη στον Ιερό Ναό της Παναγίας του κτήματος Βούλγαρη, στο νησί των Φαιάκων. Η νεοφώτιστη Κατερίνα πήρε το όνομα της γιαγιάς τηςΑικατερίνης Ασκούνη, μητέρας της Δήμητρας, με αναδόχους την επιχειρηματίαΒασιλίνα Φλωρίδηκαι τον εφοπλιστήΔημήτρη Δαλακούρα. Ακολούθησε καθιστό δείπνο με 300 καλεσμένους, προς τιμήν της νεοφώτιστης, στους κήπους του Αχιλλείου.

Γεννητούρια με χρυσό «ράλι»στη Wall Street

Σε χρυσό «ράλι» έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα η μετοχή της Danaos Corp, του δρος Γιάννη Κούστα, αφού από τα 3,5 δολάρια που ήταν την 1η Αυγούστου του 2020 έχει φτάσει σήμερα στα 40,44 δολάρια ανά μετοχή, καταφέρνοντας αύξηση πάνω από 1.000% και φέρνοντας την κεφαλαιοποίησή της στα 827.000.000 δολάρια.

Η εκτίναξη της αξίας των μετοχών τής εισηγμένης στο αμερικανικό χρηματιστήριο εταιρίας οφείλεταιστην άνοδο των ναύλων στα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, που σημείωσαν ιστορικά ρεκόρ εξαιτίας των αναγκών του εμπορίου που είχε μείνει πίσω τους προηγούμενους μήνες, λόγω των παρενεργειών που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.

Από την άλλη, τα τεράστια κέρδη οφείλονται στις προσδοκίες που δημιούργησε το IPO που κατέθεσε στηWall Streetη ισραηλινή εταιρία liner ΖΙΜ, στην οποία η Danaos συμμετέχει με ποσοστό 10%.Η δημόσια προσφορά στο αμερικανικό χρηματιστήριοσυγκέντρωσε πάνω από 217.000.000 δολάρια. Σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρίας Danaos Corp «Aναμένουμε ότι τα έσοδα το 2021 θα υπερβούν τα έσοδα του 2020 κατά τουλάχιστον 100.000.000 δολάρια».

Πηγή : espressonews.gr

Leave a Comment