Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Φουρθιώτης απαιτεί από τον Πρωθυπουργό να του διατηρήσει τους αστυνομικούς που τον φυλάνε

Ο Φουρθιώτης απαιτεί από τον Πρωθυπουργό να του διατηρήσει τους αστυνομικούς που τον φυλάνε

Ο Φουρθιώτης απαιτεί από τον Πρωθυπουργό να του διατηρήσει τους αστυνομικούς που τον φυλάνε

Ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, φέρεται να ζήτησε την

0000

επέκταση των μέτρων προφύλαξης, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με αντίγραφα αίτησης τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας αφού κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα ο ίδιος, υποστηρίζει πως ζητά παραπάνω φύλαξη λόγω του ότι δέχτηκε απειλές από την 17Ν για τη ζωή του.

Μπορεί λοιπόν ολόκληρη η Ελλάδα να πιστεύει πως η 17 Νοέμβρη έχει εξαρθρωθεί, όμως ο παρουσιαστής έχει αντίθετη άποψη που φαίνεται ότι την υιοθετούν στελέχη της ελληνικής αστυνομίας, παρά το ότι υπουργός προστασίας του πολίτη είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο άνθρωπος που συνέλαβε τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης ως υπουργός!

Η αίτηση του Μένιου Φουρθιώτη

Το γεγονός μάλιστα ότι ο παρουσιαστής απευθύνει την αίτηση του ακόμα και στην πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά. Διότι πλέον όλοι γνωρίζουν πως υπάρχει ένας άνθρωπος με αστυνομική προστασία λόγω μίας

τρομοκρατικής οργάνωσης η οποία έχει εξαρθρωθεί. Και τι αστυνομική προστασία; Περιπολικά, μοτοσυκλέτες και εικοσιτετράωρη φύλαξη.

Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Χρήστος Τσεμπέρης μάλιστα αναφερόμενος στους αστυνομικούς και τα περιπολικά που απασχολούνται για να συνοδεύουν τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ξεσπάθωσε και έβγαλε στη δημοσιότητα και έγγραφο!

Σε μια καταιγιστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας στράφηκε κατά του υπουργείου που επιτρέπει την διάθεση προσωπικού για την φύλαξη του Φουρθιώτη, τη στιγμή που στα Α.Τ. γίνεται υπερπροσπάθεια από τους ένστολους να ανταπεξέλθουν στο καθήκον τους, στερούμενοι υλικοτεχνικές υποδομές.

Η ανάρτηση του αντιδήμαρχου Ραφήνας

Leave a Comment