Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Γιάννης Βαρδής σπαράζει για τον πατέρα του -«Ηρθε η αναθεματισμένη μέρα σου»

Ο Γιάννης Βαρδής σπαράζει για τον πατέρα του -«Ηρθε η αναθεματισμένη μέρα σου»

Ηταν 2 Σεπτεμβρίου του 2014 όταν ο καλλιτεχνικός κόσμος – και όχι μόνο – θρηνούσε τον χαμό ενός μεγάλου: Του Αντώνη Βαρδή.

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον χαμό του και ο γιος του Γιάννης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του πατέρα του, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Ήρθε η αναθεματισμένη μέρα σου. 5 χρόνια σήμερα μπαμπά. Πως περνάει έτσι ο καιρός δεν το πιστεύω ούτε εγώ που το ζω και σε σκέφτομαι καθημερινά. Μεγάλος ο πόνος ακόμα. Προσπαθώ κάθε μέρα να το διαχειριστώ. Θα φύγει ποτέ αυτός ο πόνος; Δεν ξέρω. Είναι μεγάλη η

απουσία σου. Λείπει η παρέα σου, το γέλιο σου μέσα στο σπίτι, οι πλάκες σου, ο θυμός σου, οι συμβουλές σου, η επιφυλακτική προστασία σου όταν με έπαιρνες τηλέφωνο να μου πεις να προσέχω στην επιστροφή μετά από κάθε συναυλία. Μεγάλο το κενό.

Μεγάλο και το μουσικό κενό που άφησες. Αλλάζουν οι εποχές. Σκέφτομαι πόσο λείπεις από τη μουσική μας. Κάπου διάβασα πως όταν έφυγε ο Βαρδής πήρε μαζί του και την ελληνική μουσική. Σκληρό αλλά έχει δόση αλήθειας. Να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι και να θυμάσαι πως ο γιος σου σε αγαπάει όσο κανένας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής.

Leave a Comment