Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Γιώργος ταξιδεύει στο πάτωμα πλοίου σαν ένας κοινός θνητός

Ο Γιώργος ταξιδεύει στο πάτωμα πλοίου σαν ένας κοινός θνητός

Ο πρώην πρωθυπoυργός και βoυλευτής τoυ ΚΙΝΑΛ Γιώργoς Παπανδρέoυ, ταξίδεψε πρόσφατα στην Σκιάθo, με τη σύντρoφο του Γουέντι Κόνελι.

Αυτό πoυ προκάλεσε όμως αίσθηση είναι ότι οΓιώργoς Παπανδρέου, δεν δίστασε να

0000

καθίσει στο πάτωμα του πλοίου, σε γωνιακή πλευρά του καταστρώματος, φοβούμενος, πιθανότατα, ενδεχόμενο συνωστισμού.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το eReportaz:

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο ταξίδι πραγματοποιήθηκε στις 2 Αυγούστου, καθώς αυτές τις μέρες ο ο κ. Παπανδρέου είναι στην Αθήνα.

Μάλιστα, χθες, μαζί με τα αδέρφια του Νίκο και Ανδρίκο (και λίγους συγγενείς και φίλους λόγω κορονοϊού) βρέθηκαν στην

κηδεία του θείου τους Γεώργιου – ετεροθαλή αδερφού του Ανδρέα Παπανδρέου, στοΑ’ Νεκροταφείο.

Γιώργος Παπανδρέου για κορονοϊό: Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα νέο δίλημμα

Μιλώντας τον περασμένο μήνα στο22ο Διεθνές Συμποσίο της Σύμηςμε κεντρικό θέμα: «Πανδημία: Ο κόσμος μετά το Covid19» οΓιώργος Παπανδρέου, επισήμανε ότι σήμερα «βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα νέο δίλημμα: θα εξελιχθεί ο Covid19 σε σύγχρονο Κουτί της Πανδώρας, με καταστροφικές επιπτώσεις στην παγκόσμια κοινωνία μας ή θα μας κάνει σοφότερους;» επιτρέποντάς μας να «βελτιώσουμε τις κοινωνίες μας και να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τις μελλοντικές προκλήσεις».

«Μια από αυτές τις προκλήσεις είναι η ανάγκη στενότερης διεθνούς συνεργασίας για την αποτροπή βιολογικών και χημικών εχθροπραξιών» ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου, συμπληρώνοντας ότι: «Θέλω να μιλήσω για έναν εξαιρετικό επιστήμονα, που αφιέρωσε τη ζωή του σε αυτό το σκοπό. Τον Τζούλιαν Πέρι Ρόμπινσον, που πέθανε το 2020. Ήταν θύμα του Covid-19. Ένας αντι-ήρωας του ακαδημαϊκού κόσμου με σημαντικότατη συνεισφορά στις διαπραγματεύσεις για το Συνέδριο Βιολογικών Όπλων του 1993. Το φετινό Συμπόσιο της Σύμης είναι αφιερωμένο στη μνήμη του».

Leave a Comment