Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο καβγάς του Snik με φωτορεπόρτερ -Επειδή τους τραβούσαν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο καβγάς του Snik με φωτορεπόρτερ -Επειδή τους τραβούσαν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Άγριος καβγάς φαίνεται πως εκτυλίχτηκε το Σάββατο βράδυ μεταξύ του ράπερ Snik και φωτορεπόρτερ, κατά τη διάρκεια εξόδου του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα», ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικό κατά τη διάρκεια της βραδιάς, με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν τις τρυφερές στιγμές τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, κατά την αναχώρηση του ζευγαριού από το νυχτερινό κέντρο, οι φωτογράφοι τους περίμεναν απέξω προκειμένου να τους τραβήξουν κι άλλες φωτογραφίες.

Ο Snik, όμως, φέρεται να αντέδρασε και να ξεκίνησε έναν έντονο καβγά με τους φωτορεπόρτερ, ζητώντας τους να σβήσουν τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει. Από την πλευρά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», μόλις ξεκίνησε ο καβγάς έφυγε και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Το ζευγάρι, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές, που ο φωτογραφικός φακός τους έχει «τσακώσει» σε εξόδους τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0000

Leave a Comment