Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Μέμος Μπεγνής για το φιλί που έδωσε - Οι Ελληνες ειναι πολυ πισω για να καταλαβουν

Ο Μέμος Μπεγνής για το φιλί που έδωσε - Οι Ελληνες ειναι πολυ πισω για να καταλαβουν

Ο Μέμος Μπεγνής αναφέρθηκε στο γκέι τηλεοπτικό φιλί που έδωσε και προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση της Κύπρου, παραθέτοντας το δικό του σχόλιο για το σεβασμό στις ελεύθερες επιλογές των ανθρώπων.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην

0000

εκπομπή «Love it», όπου ανάμεσα σε όλα όσα δήλωσε, μίλησε για το δικαίωμα των ανθρώπων να ζουν ελεύθερα, ενώ τόνισε ότι στη χώρα μας τα πράγματα εξελίσσονται πολύ αργά σε σχέση με τις άλλες χώρες.

Το gay φιλί σε σειρά της κρατικής τηλεόρασης της Κύπρου και οι αντιδράσεις


«Πάντα αυτή η χώρα ήταν πίσω στα πάντα. Όλα γίνονται πρώτα στις άλλες χώρες της γης και τελευταία είναι η Ελλαδίτσα. Η φικι φικιουαλική μας επιλογή που δε είναι επιλογή είναι

προσανατολισμός – έτσι γεννιέται ένας άνθρωπος, ή θα γεννηθεί straight ή θα γεννηθεί gay Θα έπρεπε να κατανοούμε περισσότερο τους ανθρώπους και να τους δεχόμαστε ακόμα κι αν η άποψη τους ή οι επιλογές τους είναι διαφορετικές από τις δικές μας.

Κι ακόμα κι αν δε τις κατανοούμε θα έπρεπε να τις σεβόμαστε από τη στιγμή που δε μας ενοχλούν. Σε πολλές αμερικανικές σειρές υπάρχει ένας gay χαρακτήρας μέσα γιατί είναι στην

καθημερινότητά μας και θα έπρεπε να είναι. Τα πράγματα είναι απλά. Απορώ γιατί το 2022 το συζητάμε ακόμα αυτό το πράγμα», είπε ο Μέμος Μπεγνής.


Leave a Comment