Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Mίλο Γιαννόπουλος θέλει από γκέi να ξαναγίνει στρέιτ και να επιστρέψει στην κανονικότητα

Ο Mίλο Γιαννόπουλος θέλει από γκέi να ξαναγίνει στρέιτ και να επιστρέψει στην κανονικότητα

Ο Mίλο Γιαννόπουλος θέλει από γκέι να ξαναγίνει στρέιτ και να επιστρέψει στην κανονικότητα

«Οταν ήμουν παιδί, έγινα γkέι για να βασανίζω τη μητέρα μου»

Πρώην γkέι δηλώνει τώρα ο ελληνικής καταγωγής ακροδεξιός σχολιαστής Μίλο Γιαννόπουλος, που έχει βρει πάλι τον δρόμο της θρησκείας ωστόσο με τον δικό του, σταθερά προκλητικό, τρόπο.

Ο 36χρονος, που είναι γνωστός για τις αιρετικές και προκλητικές τοποθετήσεις του, σε συνέντευξή του στο

0000

Lifesite, ένα σάιτ χριστιανικών νέων, φέρεται ότι είπε πως επέλεξε να «υποβιβάσει» τον σύζυγό του σε συγκάτοικο και ότι αρχικά είχε επιλέξει να είναι γkέι για να σκάνε από το κακό τους οι φιλελεύθεροι που ένας συντηρητικός είναι τόσο όμορφος «Οταν ήμουν παιδί, έγινα γkέι για να βασανίζω τη μητέρα μου, αλλά δεν ήταν μόνο αστείο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιαννόπουλος, που περιγράφει τη σeξoυαλικότητα ως έναν τρόπο ζωής.

«Αρχισα δημοσίως να είμαι τόσο εμφανώς γkέι επειδή ήθελα να τρελάνω τους φιλελεύθερους που έβλεπαν έναν όμορφο, χαρισματικό και έξυπνο ομοφυλόφιλο άνδρα να είναι τόσο ανοιχτά υπέρ των συντηρητικών αρχών» εξήγησε χαρακτηριστικά.

Τώρα αποκάλυψε ότι

εστιάζει τις προσπάθειές του στη στήριξη της «θεραπείας μεταστροφής», μιας πρακτικής που υπόσχεται αλλαγή των ομοφυλοφίλων σε στρέιτ και η οποία απαγορεύεται εκτός ΗΠΑ, ενώ θεωρείται παράνομη σε ανηλίκους σε 20 πολιτείες των ΗΠΑ.

Θεραπεία μεταστροφήςa

«Δεδομένων των νέων πνευματικών μου ανησυχιών, τα επόμενα δέκα χρόνια θα ήθελα να βοηθήσω στην αποκατάσταση αυτού που τα μίντια αποκαλούν “θεραπεία μεταστροφής”» πρόσθεσε. Περιέγραψε δε αυτό που κάνει τώρα ως την αφαίρεση ενός βέλου, αν και παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός του μπορεί και να μην

είναι ευχαριστημένος με την ιδέα ότι θα είναι πια μόνο συγκάτοικός του.

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα είναι ευχαριστημένος με το γεγονός ότι ο Μίλο πρόσθεσε:

«Θα βοηθήσει το γεγονός ότι ακόμα μπορώ να του αγοράζω τα Givenchy του και μια Porsche κάθε χρόνο. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα γι’ αυτόν, υποθέτω».

Πηγή : hairt.gr

Leave a Comment