Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο «μοναχός» Ανθιμος Ανανιάδης στο πρώτο επίσημο teaser της ταινίας «The Greek Job» [βίντεο]

Ο «μοναχός» Ανθιμος Ανανιάδης στο πρώτο επίσημο teaser της ταινίας «The Greek Job» [βίντεο]

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, όπως έχει γίνει γνωστό τον τελευταίο καιρό, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, «The Greek Job», όπου θα υποδύεται έναν μοναχό.

Η ιστορία αρχίζει μετά τη φονική επίθεση της αστυνομίας στο αρχηγείο της Επαναστατικής οργάνωσης «Φοίνικας» το 2010, ο φυγάς Γιάννης Γρηγοριάδης ή αλλιώς Johnny Grik βρίσκει καταφύγιο για τα επόμενα 10 χρόνια στα βουνά του Αγίου Όρους. Μια επίσκεψη του Πρωθυπουργού (Μιχάλη Μαρκάτη) στο Άγιο Όρος το 2020 μεταφέρει τον Γιάννη ανάμεσα σε δύο κόσμους. Την πολιτική και γκανγκστερική σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Η νέα ταινία του Άνθιμου Ανανιάδη βασίζεται στην ελληνική οικονομική κρίση

Η αριστουργηματική μουσική επένδυση από τον σπουδαίο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη συνθέτουν μια μοναδική

ταινία δράσης διεθνούς κύρους που φιλοδοξεί να ταξιδέψει την χώρα μας στο εξωτερικό. Με την επιστροφή του από το Λος Άντζελες ο Άνθιμος Ανανιάδης και η A.A Productions επενδύουν κινηματογραφικά εμπνευσμένοι, από την ιστορία της Ελληνικής οικονομικής κρίσης με ένα δυνατό cast ηθοποιών μεταξύ αυτών Κώστας Βουτσάς, Rico Simonini, Eric Roberts, Μαρία Κορινθίου, Μιχάλης Μαρκάτης, Ιφιγένεια Μακρή και πολλοί άλλοι νέοι ηθοποιοί.

Τη σκηνοθεσία και διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει ο Dragan Nikolic ενώ την οργάνωση παραγωγής ο Τάκης Δημόπουλος, stunt and action coordinator Babis Hawk, Art director Δημήτρης Κατσίκης, κοστούμια Δέσποινα Χειμώνα, visual effects Αδερφοί Αλαχούζοι, associate producer Ανδρέας Κοντογούρης και George Zakk με την Olive Brunch Media. Η φιλόδοξη παραγωγή επενδύει σε ένα φιλμ νέο νουάρ δράσης πάνω στην σύγχρονη Ελλάδα. Το πρώτο επίσημο teaser κυκλοφόρησε ενώ η ταινία αναμένεται να βγει μέσα στο 2020.

Δείτε το πρώτο teaser της νέας ταινίας του Άνθιμου Ανανιάδη

Ο Άνθιμος Ανανιάδης θα ενσαρκώσει το ρόλο ενός μοναχού, του Γιάννη Γρηγοριάδη ενός φυγά που βρίσκει καταφύγιο για τα επόμενα 10 χρόνια στα βουνά του Αγίου Όρους.

Leave a Comment