Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Μουτσινάς και η Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης για να υιοθετήσει μωρο ο Νικος

Ο Μουτσινάς και η Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης για να υιοθετήσει μωρο ο Νικος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του είχε πει πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί

0000

Αυτή και αν είναι είδηση! ΟΝίκος Μουτσινάςκαι ηΜαίρη Συνατσάκηυπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» οι δύο παρουσιαστές που συνδέονται με πολύχρονη φιλία κάνουν ένα βήμα παραπάνω και η σχέση τους θα έχει πλέον οικογενειακή υπόσταση.

ΟΝίκος Μουτσινάςκαι ηΜαίρη Συνατσάκηπροχώρησαν σεσύμφωνο συμβίωσης,το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή, δηλαδή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του οικοδεσπότη της

μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

ΟΝίκος Μουτσινάςκαι ηΜαίρη Συνατσάκησυνδέονται φιλικά εδώ και αρκετά χρόνια, η φιλία τους αυτή, ωστόσο, δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις. Εκείνη χώρισε πρόσφατα από τον ηθοποιόΑιμιλιανό Σταματάκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότιο Νίκος Μουτσινάς έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως θέλει να

υιοθετήσει ένα παιδί.Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια. Ίσως, αυτός να είναι και ο λόγος που οι δυο τους πήραν αυτή την απόφαση. Οι δύο φίλοι φαίνεται πως αποφάσισαννα μεγαλώσουν από κοινού ένα παιδί.

«Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος»,είχε αναφέρει χαρακτηριστικά οΝίκος Μουτσινάς.Τώρα, ο δρόμος ανοίγει για τον δημοφιλή παρουσιαστή, έτσιώστε να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο

Πηγή : protothema.gr

Leave a Comment