Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Πάνος Βλάχος με μια φωτό έδειξε πόσο... δύσκολο είναι να περάσεις από κάστινγκ στο Χόλιγουντ -Και να σε πάρουν [εικόνα]

Ο Πάνος Βλάχος με μια φωτό έδειξε πόσο... δύσκολο είναι να περάσεις από κάστινγκ στο Χόλιγουντ -Και να σε πάρουν [εικόνα]

Το όνειρό τους στην Αμερική κυνηγούν ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αλλά ως γνωστόν, θέλει κόπο και υπομονή.

Το ζευγάρι έχει μετακομίσει στο Λος Άντζελες στην προσπάθειά του για μια διεθνή καριέρα. Και μπορεί να πέρασαν τον χειμώνα τους στην Ελλάδα, ωστόσο επέστρεψαν στην νέα τους βάση, το Χόλιγουντ.

Εκεί φυσικά, έχουν συναντήσει πολλούς γνωστούς Έλληνες, όπως πρόσφατα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Πάνο Βλάχο να ποζάρει δίπλα του και να γράφει πως αποτελεί έμπνευση για πολλούς.

«Θέλει χρόνο για να τα καταφέρεις στο Χόλιγουντ»

Οι διακοπές και οι χαλαρές στιγμές όμως τελείωσαν και ο καθένας επέστρεψε στα

καθήκοντά του. Έτσι, λοιπόν, έκανε και ο Πάνος Βλάχος, που πριν από λίγες ώρες βρέθηκε σε ένα casting στο Χόλιγουντ και περίμενε υπομονετικά μέχρι να έρθει η σειρά του. Ο ηθοποιός όμως, έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στα Instastories του, αναφερόμενος στο γεγονός πως ο δρόμος για την διασημότητα και την αναγνώριση είναι δύσκολος και μπορεί να μην τα καταφέρεις ποτέ.

Ηλικιωμένος περιμένει για casting στο Χόλιγουντ

Η φωτογραφία του ηλικιωμένου που ανάρτησε ο Πάνος Βλάχος

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία ενός ηλικιωμένου που περίμενε κι αυτός για το ίδιο casting (μάλλον για άλλον ρόλο) και έγραψε με χιούμορ: «Τώρα άρχισα να καταλαβαίνω τι εννοούν όταν λένε ότι θέλει χρόνο για να τα καταφέρεις στο Hollywood».

Leave a Comment