Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Πάνος Κιάμος απαγορεύει την είσοδο σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί

Ο Πάνος Κιάμος απαγορεύει την είσοδο σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί

Ο Πάνος Κιάμος απαγορεύει την είσοδο σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις κατά τουΠάνου Κιάμουπου ανακοίνωσε πως στοκέντρο διασκέδασηςπου εμφανίζεταιθα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε πολίτες που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιαστικό τους κύκλο.

0000

Αν και η πλειονότητα των αντιδράσεων είναι θετική στην ανάρτηση του δημοφιλούς τραγουδιστή, υπάρχει καιπληθώρα αρνητικών σχολίωνκυρίως από αρνητές του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πάνος Κιάμος ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε τα εξής:

“Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Ξέρετε ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonioνα

αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα.Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν”.

“Καλό λουκέτο”

“Σε άκουγα για χρόνια από τη στιγμή που δε σέβεσαιτην επιλογή μου να μην εμβολιαστώτελείωσες για μένα . Καλή συνέχεια με τους φίλους σου και την επόμενη φορά για να σε δούμε να μας βάζεις και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων”, είναι ένα από τα αρνητικά σχόλια, ενώ άλλος σχολιαστής “εύχεται” “καλό λουκέτο” για αυτή την επιλογή.

Άλλος σχολιαστής σημειώνει χαρακτηριστικά πως:

“Κλείνετε την πόρτα σε όσους σας έχουν στηρίξει οικονομικάόλα αυτά τα χρόνια, σε ανθρώπους αληθινούς που σας στάθηκαν σε δύσκολες στιγμές, τα παιδιά σας, τους συγγενείς σας κτλ, μόνο και μόνο επειδή για τον οποιοδήποτε δικό τους λόγο, δεν έχουν εμβολιαστεί.

Τώρα θα φανεί ποιοι είναι εκείνοι που μετράνε την αξία σου και την “υπευθυνότητά” του ανθρώπου, μόνο από ένα

εμβόλιο. Ντροπή σε όσους ακολουθήσουν αυτή τη γραμμή. Χαμένοι θα είστε μόνο εσείς”.

Ωστόσο δεν λείπουν και όσοι χαιρετίζουν την επιλογή του επιχειρηματία να εντάξει το κέντρο διασκέδασής του στους χώρους που δέχονται μόνο εμβολιασμένους καιεύχονται καλή επιτυχία και καλή σεζόν στον τραγουδιστή.

Πηγή : thetoc.gr

Leave a Comment