Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Παντελής του Masterchef ποστάρει μέσα από το εστιατόριό του στην Κάλυμνο

Ο Παντελής του Masterchef ποστάρει μέσα από το εστιατόριό του στην Κάλυμνο

Το Masterchef 3 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και χθες που πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ημιτελικός, ήταν λογικό πως η συγκίνηση τόσο των παικτών όσο και των τηλεθεατών ήταν μεγάλη.

Ο Παντελής Βούρος ήταν τελικά ο παίκτης που αποχώρησε χθες καθώς όπως αποδείχτηκε το ταϊλανδέζικο πιάτο που έπρεπε να ετοιμάσουν, ήταν πολύ δύσκολο και απαιτητικό για τον Καλύμνιο παίκτη.

Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Masterchef ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και ξεχώρισε χάρη στο ήθος του και το χαλαρό του ύφος ακόμη κι όταν βρισκόταν αντιμέτωπος με ιδιαίτερα απαιτητικές μαγειρικές προκλήσεις.

Στην πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την αποχώρησή του, είχε μόνο τα καλύτερα να πει για όλους τους φίλους που του συμπαραστάθηκαν. Η ανάρτηση έγινε με την μορφή του βίντεο από το εστιατόριό του στην Κάλυμνο. Και ο Παντελής Βούρος, ίσως έδειχνε για πρώτη φορά, λίγο αγχωμένος.

Συγκεκριμένα, ο Παντελής Βούρος, είπε: «Γεια σας. Βρίσκομαι στο εστιατόριό μου στην Κάλυμνο. Μόλις αποχώρησα τηλεοπτικά από το MasterChef και κάπως έτσι τελειώνει το μαγειρικό ταξίδι και για μένα. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή, τους κριτές και τους συμπαίκτες που μαζί τους, κοντά τους έμαθα πάρα πολλά πράγματα, μαγειρικά, καινούριες τεχνικές. Και δεν μπορώ να μην εκφράσω την αγάπη μου και τα πολλά ευχαριστώ μου στον κόσμο που με έβλεπε κάθε βράδυ και με στήριζε και με την αγάπη του μου έδωσε ώθηση να προχωρήσω στο παιχνίδι. Έχω εισπράξει αυτήν την αγάπη στον δρόμο και στα social media. Δεν έπαψα ποτέ να είμαι ο εαυτός μου και να μην κρατάω κακίες».Leave a Comment