Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Παντελής του MasterChef προσέλαβε τον Ζαχίρ στο εστιατόριο του στην Κάλυμνο

Ο Παντελής του MasterChef προσέλαβε τον Ζαχίρ στο εστιατόριο του στην Κάλυμνο

Ο Παντελής Βούρος που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef προσέλαβε τον συμπαίκτη του Ζαχίρ Γιαβαρί

Ο Παντελής Βούρος που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικήςMasterChef, διατηρεί εστιατόριο στην Κάλυμνο και πρόσφατα προσέλαβε έναν διάσημο συμπαίκτη του στην κουζίνα.

Μεσούσης της καλοκαιρινής σεζόν και με την κίνηση στο νησί να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, το έμψυχο δυναμικό τουPrego Ristorante ενισχύθηκε με τον πασίγνωστοΖαχίρ Γιαβαρί, μετανάστη από τον Αφγανιστάν, που με την προσωπική του ιστορία είχε συγκινήσει τόσο τους κριτές και τους συμπαίκτες του, όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

«Η δουλειά ανεβαίνει η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον

@zahiryawary φίλο συνάδελφο και αδερφό που μου έκανε την τιμή να έρθει στην καλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα @prego_kalymnos ευχαριστώ επίσης όλη τα ύπολοιπα μέλη της ομάδας μου που με στηρίζει τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια τους έχουμε ανεβάσει την γαστρονομία στα ύψη», έγραψε στο πρoσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των followers του που γνωρίζουν τη στενή σχέση των δύο παικτών.

Ο Ζαχίρ, ευχαρίστησε από την πλευρά του τον πρώην συμπαίκτη του και νυν συνεργάτη του με μία ανάρτησή στο Instagram. «Ευχαριστώ την ομάδα του Prego Ristorante για τη συνεργασία», έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία με όλους τους εργαζόμενους στην είσοδο του εστιατορίου.

Leave a Comment