Ψυχαγωγία Ενημέρωση

«Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος»: Τάσος Τρύφωνος σε τρελά κέφια -Εγδυσε παίκτη και τον έβαλε να κάνει «πεταλούδα»

«Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος»: Τάσος Τρύφωνος σε τρελά κέφια -Εγδυσε παίκτη και τον έβαλε να κάνει «πεταλούδα»

Σάββατο απόγευμα και στον ΣΚΑΪ προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο από τον Πιο Αδύναμο Κρίκο, με τον Τάσο Τρύφωνο σε μεγάλα «κέφια».

Το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ, «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος», μας έχει συνηθίσει να γίνεται πρώτο trend στο Twitter. Αυτή τη φορά ήταν ο παίκτης Φώτης και οι κολυμβητικές του ικανότητες που έκαναν τους χρήστες του Twitter να πάρουν «φωτιά».

Σε έναν από τους πρώτους γύρους του «Πιο Αδύναμου Κρίκου», ο Τάσος Τρύφωνος στάθηκε στο χρώμα των μαλλιών του παίκτη, ο οποίος όμως υποστήριξε πως δεν ήταν βαφή αλλά... χλώριο. Όπως αποδείχτηκε, ο Φώτης από τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» υπήρξε πρωταθλητής στην κολύμβηση και συγκεκριμένα στην «πεταλούδα». Για κακή του όμως τύχη, το αποκάλυψε στον παρουσιαστή του «Πιο αδύναμου κρίκου», τον Τάσο Τρύφωνος που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό.

Βίντεο: Μαθήματα «Πεταλούδας» στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»

0000

Ο Τάσος Τρύφωνος ζήτησε από τον παίκτη στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» να δείξει στην κάμερα την τεχνική της «πεταλούδας». Ωστόσο, όπως παρατήρησε, τα μυστικά της κολύμβησης δεν φαίνονται πάνω από το πουκάμισο και έτσι έβαλε τον παίκτη να γδυθεί.

Leave a Comment