Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο «Πλαπούτας» από το «Της Ελλάδος τα παιδιά»: Εχω πάρει ό,τι κοινωνικό επίδομα δικαιούμαι [βίντεο]

Ο «Πλαπούτας» από το «Της Ελλάδος τα παιδιά»: Εχω πάρει ό,τι κοινωνικό επίδομα δικαιούμαι [βίντεο]

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» ήταν ο Νίκος Αλεξίου, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον «Πλαπούτα», έναν ρόλο που αγάπησε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό. Ο Νίκος Αλεξίου, σε μια σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη, μίλησε για τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», αποκαλύπτοντας πως από τότε που τελείωσε, είχε ελάχιστη επαφή με τους συμπρωταγωνιστές του, καθώς και το πρόβλημα της ανεργίας που αντιμετώπισε.

Νίκος Αλεξίου: Πιθανόν να έχασα ρόλους λόγω του ρόλου στο «Της Ελλάδος τα παιδιά»

«Δεν με πειράζει που με συνοδεύει ο “Πλαπούτας”, μεγαλώνοντας όλα αυτά γίνονται λίγο ιστορία. Όταν το κάναμε πιθανόν να είχα χάσει δουλειές στο θέατρο, πιθανόν, δεν ξέρω, αυτά δεν τα μαθαίνεις ποτέ. Δεν ξέρω αν το θεωρώ δίκαιο ή άδικο, αλλά το θεωρώ μέχρι ενός σημείου μία φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση. Μπορεί να έχασα δουλειές, δεν ξέρω. Ανοίγει μια πόρτα και κλείνουν δέκα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Έχουν περάσει σχεδόν 26 χρόνια από τότε. Άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή, ο Κώστας Ευριπιώτης και ο Δημήτρης Βενιζέλος που έγραφε το σενάριο. Με τα παιδιά είχα ελάχιστη επαφή όλα αυτά τα χρόνια. Με το τέλος του σίριαλ λίγο πολύ εξαφανιστήκαμε.

Με τον Γιάννη Μπέζο είχαμε παίξει σε κάτι επεισόδια από άλλα σίριαλ, στο θέατρο δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Τώρα συναντηθήκαμε και παίξαμε σε μια σειρά, στη “Ζωή εν τάφω” που ήταν στην ΕΡΤ.

Σε ερώτηση για το αν θα ξαναέκανε το «Της Ελλάδος τα παιδιά», ο ηθοποιός απάντησε θετικά. «Γιατί να μην το κάνω δηλαδή; Δεν είμαι και τόσο σοβαροφανής... Δεν είμαι απ' αυτούς που διαλέγουν δουλειές».

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε τέλος και για τον νευρικό κλονισμό που υπέστη στα

0000

50 του: «Κατάλαβα πόσο με επηρέασε η απώλεια του πατέρα μου στα 50 μου, όταν έπαθα ένα νευρικό κλονισμό με αφορμή μια σχέση μου. Κοινωνικά και οικονομικά ανήκω στην κατώτατη τάξη. Ό,τι κοινωνικό επίδομα δικαιούμαι, το έχω πάρει. Δεν είμαι πλούσιος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Leave a Comment