Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Σάκης Ρουβάς εγινε αγρότης και παράγει αγγουράκια και μαναβική - Ανεβασε βιντεο πριν απο λιγο

Ο Σάκης Ρουβάς εγινε αγρότης και παράγει αγγουράκια και μαναβική - Ανεβασε βιντεο πριν απο λιγο

Ένα θερμοκήπιο στον κήπο του σπιτιού του στον Νέο Βουτζά έχει στήσει ο Σάκης Ρουβάς και το αποκάλυψε χθες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα υγιεινής διατροφής.

Ο διάσημος τραγουδιστής δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Μέσα από αναρτήσεις στον

0000

λογαριασμό του στο Instagram, δεν διστάζει να μας δείχνει την καθημερινότητά του αλλά και τις αγαπημένες του συνήθειες και χόμπι. Μαζί με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά τους, ζουν μια ήρεμη ζωή μακριά από το κέντρο της πόλης και έχουν δημιουργήσει τον δικό τους παράδεισο. Μάλιστα, έχουν στην αυλή τους ακόμη και το δικό τους κοτέτσι.

Ξενάγηση στο θερμοκήπιο του Σάκη Ρουβά

Χθες, όμως, με αφορμή την

Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να μας δείξει το θερμοκήπιό του. Δημοσίευσε λοιπόν ένα βίντεο, με την λεζάντα: « Όταν η αγάπη για την φύση μετατρέπεται σε ένα δημιουργικό χόμπι, το οποίο βοηθάει ουσιαστικά στη βιωσιμότητα του τρόπου παραγωγής τροφίμων».

Στο βίντεο, ο τραγουδιστής μας ξεναγεί στο

μποστάνι του και μας δείχνει τις ντομάτες, τα ντοματίνια, τα αγγουράκια, τις μελιτζάνες, τις φράουλες αλλά και πολλά άλλα λαχανικά που έχει φυτέψει, καθώς επίσης και τα λουλούδια, ενώ μας εξηγεί πόσο εύκολο είναι να φυτέψει κανείς ένα κρεμμύδι.

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε και για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για την καλλιέργεια των λαχανικών του ενώ δεν δίστασε να δοκιμάσει και κάποια από αυτά.

Leave a Comment