Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι; -Η φωτογραφία που... άναψε φωτιά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι; -Η φωτογραφία που... άναψε φωτιά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη είναι δύο μέλη της νέας γενιάς του ελληνικού αθλητισμού που κάνουν περήφανη την Ελλάδα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Οι δύο τενίστες διαπρέπουν στις μεγάλες διοργανώσεις, ενώ περνούν πολλές ώρες μαζί. Σε αγώνες, προπονήσεις, ταξίδια. Ενώ δείχνει και εξαιρετική η σχέση τους με τον με τον 21χρονο να είναι αρκετά φιλικός και άνετος απέναντι στην 24χρονη. Ετσι... φούντωσαν και οι φήμες ότι είναι ζευγάρι. Μέχρι στιγμής πάντως παραμένουν φήμες.

Η εμφάνισή του Στέφανου σε προπόνηση της Μαρίας Σάκκαρη στην Αγγλία κάτω από άκρα μυστικότητα, φούντωσε ακόμη περισσότερο τα σενάρια που τους θέλουν να είναι ζευγάρι. Την περασμένη Κυριακή και ενώ η Σάκκαρη έκανε προπόνηση στο Ιστμπορν ενόψει της έναρξης του Wimblendon, κάπου στο βάθος κοντά στο κορτ σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media, διακρίνεται στο βάθος ένας ψιλόλιγνος άνδρας με μαύρα γυαλιά και κουκούλα σε μια γωνιά. Μοιάζει αρκετά στον Τσιτσιπά και αυτό ήταν αρκετό για το... Twitter.

Μετά από αυτό το Twitter πήρε... φωτιά και για δημιουργήθηκε hashtag στα social media. Το #Tsitsikari (από το Tsitsipas και το Sakkari) είναι ήδη δημοφιλές στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν...

Η επίμαχη φωτογραφία:

Η Μαρία Σάκκαρη κάνει προπόνηση τένις, ενώ μια φιγούρα ενός άνδρα που μοιάζει στον Στέφανο Τσιτσιπά είναι στη γωνία...

Η Μαρία Σάκκαρη κάνει προπόνηση τένις, ενώ μια φιγούρα ενός άνδρα που μοιάζει στον Στέφανο Τσιτσιπά είναι στη γωνία

Leave a Comment