Ψυχαγωγία Ενημέρωση

«Οι μητέρες μας μάς έδιναν παραπάνω φαγητό για να το δίνουμε στους Αντετοκούνμπο»

«Οι μητέρες μας μάς έδιναν παραπάνω φαγητό για να το δίνουμε στους Αντετοκούνμπο»

Ο Χρήστος Σαλούστρος έκανε μια αποκάλυψη για τα δύσκολα χρόνια της οικογένειας του Γιάννη Αντετοκούνμπο και στάθηκε στον ταπεινό χαρακτήρα του Ελληνα σούπερ σταρ.

Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την εκτόξευσή του με τα χρόνια. Ο Σαλούστρος, ενθυμούμενος τα παλιά, δύσκολα χρόνια της οικογένειας Αντετοκούνμπο, εκμυστηρεύτηκε: «Η μητέρα μου μού έδινε παραπάνω φαγητό, μία μπανάνα, ένα γιαούρτι, για να τα δίνω στα αδέρφια Αντετοκούνμπο, μετά την προπόνηση. Το ίδιο έκανε και η μητέρα του

Γκίκα».

Στη συνέχεια ευχήθηκε για τον καλό του φίλο Γιάννη: «Μόνο να έχει υγεία κι όλα τα άλλα θα γίνουν», και πρόσθεσε: «Η Εθνική είναι ομάδα, ένα σύνολο, δεν είναι μόνο ένας παίκτης, αλλά σίγουρα έχει τα φώτα πάνω του. Η προβολή δεν τον νοιάζει. Θέλει τα υπόλοιπα παιδιά να νιώθουν καλά γύρω του. Επειδή τον ξέρω καλά, πραγματικά έχει ένα στόχο, να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Δεν σκέφτεται ούτε συνεντεύξεις, ούτε social media, τίποτα».

Leave a Comment