Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Όλη η Ελλάδα μαζί με την 24χρονη - Θα νικήσει γιατί φανέρωσε ένα σάπιο σύστημα – Όλοι δίπλα της

Όλη η Ελλάδα μαζί με την 24χρονη - Θα νικήσει γιατί φανέρωσε ένα σάπιο σύστημα – Όλοι δίπλα της

Καταιγισμός εξελίξεων μετά την καταγγελία αλλά και τη συνέντευξη που έδωσε η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη για τον ομαδικό βιασμό.

Αρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στη Θεσσαλονίκη διέταξε σήμερα ο εισαγγελέας.

Νωρίτερα, μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης ο δικηγόρος της κοπέλας, αναφέρθηκε σε αυτά που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση. Παράλληλα αποκάλυψε πως έχει στη διάθεσή του ακόμα δύο καταγγελίες για βιασμούς.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Ζιώγας, είπε ότι από την

0000

εξέταση στη νεαρή προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δε αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία. Η εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας παρέλαβε σήμερα, όπως είπε έγινε στις 2 Ιανουαρίου.

Ο κ.Ζιώγας είπε παράλληλα, πως τού έχουν καταγγέλλει ακόμα δύο γυναίκες, το βιασμό τους με τον ίδιο τρόπο.

Ένα τεράστιο «κύμα» στήριξης και συμπαράστασης προς την 24χρονη που βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για την υπόθεση βιασμού της στη Θεσσαλονίκη, έχει

«πλημμυρίσει» το Twitter. Οι χρήστες στρέφονται εναντίον σε όσους επιχειρούν να «ξεπλύνουν» τους βιαστές.

Υπέρμετρη στήριξη στην 24χρονη στα κοινωνικά δίκτυα

Τα σοσιαλ μεδια εξακολουθούν να κρατούν «ψηλά» τα όσα συγκλονιστικά βγαίνουν στη δημοσιότητα και αφορούν στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Χιλιάδες είναι τα σχόλια χρηστών του Twitter, οι οποίοι στέκονται στο πλευρό της κοπέλας που βρήκε το θάρρος και την ψυχική δύναμη να βγει μπροστά, να

μιλήσει για όσα υπέστη και να «ξεσκεπάσει» κύκλωμα ανθρώπων «που εκμεταλλεύονται ευάλωτα κορίτσια», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, με σκοπό τη φικι φικιουαλική τους κακοποίηση.

Το χάσταγκ #βιασμός και το #metooGR, συνεχίζουν να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις των πιο δημοφιλών τάσεων στην πλατφόρμα, με κεντρικό σύνθημα στα

περισσότερα μηνύματα το «όλοι στο πλευρό της 24χρονης».

Κοιτάξτε τα σχόλια στο Twitter

24χρονη

24χρονη

24χρονη

24χρονη

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

Σχετικά Αρθρα

Leave a Comment