Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Παγώνη - Ξεχαστε τα Χριστούγεννα γιατι δεν θα κάνουμε ούτε Πάσχα

Παγώνη - Ξεχαστε τα Χριστούγεννα γιατι δεν θα κάνουμε ούτε Πάσχα

Παγώνη για κορωνοιό: Ποια Χριστούγεννα; Δεν θα κάνουμε ούτε Πάσχα

Η Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών- Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη, προέβλεψε ότι δεν θα έχουμε άνεση κινήσεων λόγω κορωνοϊού ούτε το Πάσχα

«Όσοι μένουν σε κάθε σπίτι, θα βάλουν τα καλά τους, θα φτιάξουν ωραία φαγητά, θα βάλουν μουσική και θα

0000

περάσουν μόνοι τους το ρεβεγιόν και τιςημέρες των Χριστουγέννων», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι»,ηΜατίνα Παγώνη, προσθέτοντας ότι οι διαμένοντες σε κάθε σπίτι θα περάσουν την γιορτινή περίοδο«χωρίς ανθρώπους από άλλες οικογένειες, παρά τα όσα είπε προ ημερών ο Πρωθυπουργός. Εμείς οι γιατροί θα πούμε αυτό που πρέπει να γίνει, βλέποντας και πόσο υψηλά παραμένει ο αριθμός τωνκρουσμάτωνκορωνοϊούκαι την κατάσταση στα νοσοκομεία».

Όπως επεσήμανε η Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών- Πειραιώς, «θα βλέπουμε από το μπαλκόνι τους

γείτονες που με τον ίδιο τρόπο θα γιορτάζουν στο στολισμένο σπίτι τους καιθα πούμε μέσω του διαδικτύου και του τηλεφώνου τις ευχέςστους αγαπημένους μας ανθρώπους γιατί έτσι πρέπει να γίνει, λόγω των συνθηκών».

Μάλιστα, εκτίμησε ότι η κατάσταση θα συνεχιστεί για μήνες έτσι, λέγοντας ότι ούτε τις Απόκριες ούτε το Πάσχα θα μπορέσουν να ενωθούν οικογένειες και φίλοι, αναφέροντας συγκεκριμένα «τις Απόκριες μπορούμε να βάλουμε την στολή μας, να φορέσουμε την μάσκα μας και να μείνουμε σπίτι μας».

Προσέθεσε δε ότι «δεν θα “κάνουμε” ούτε Πάσχα, καθώς ακόμη δεν θα

έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός του πληθυσμού, θα είμαστε μόνο στο 50-60% τότε που θα έχει εμβολιαστεί».

Πηγή : athensvoice.gr

Leave a Comment