Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πάμπλουτη παντρεύτηκε δελφίνι κι έμεινε χήρα σε λίγους μήνες - Είμαι μονογαμική δεν θα ξαναπαντρευτώ

Πάμπλουτη παντρεύτηκε δελφίνι κι έμεινε χήρα σε λίγους μήνες - Είμαι μονογαμική δεν θα ξαναπαντρευτώ

Γυναίκα παντρεύτηκε δελφίνι, το οποίο πέθανε σε ηλικία 40 χρονών και η χήρα δηλώνει ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί ξανά.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα πενθεί μετά τον θάνατο του συζύγου της, που δεν είναι άλλος από ένα αρσενικό δελφίνι και είναι αρνητική στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της ως μονογαμική.

0000

Η Σάρον Τέντλερ ήξερε ότι πρόκειται για έρωτα με την πρώτη ματιά όταν γνώρισε τον άντρα της, το δελφίνι Σίντι, αφού ήταν ξεκάθαρο ότι ένιωσε άμεσο δέσιμο μαζί του, παρά το γεγονός ότι αυτός δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ένα 39χρονο δελφίνι, όπως αναφέρει η “Daily Star“.

Γυναίκα παντρεύτηκε δελφίνι, το οποίο πέθανε ένα χρόνο μετά

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια πανέμορφη τελετή, με την εκατομμυριούχο Σάρον να λάμπει σε ένα ολόλευκο φόρεμα και ροζ λουλούδια στα μαλλιά. Η ευτυχία τους όμως δεν κράτησε πολύ όταν ο Σίντι το δελφίνι, δυστυχώς, πέθανε μέσα σε λίγους μήνες και έμεινε χήρα.

Η 26χρονη τότε Σάρον και ο Σίντι έβγαιναν για αρκετό καιρό πριν παντρευτούν. Η εισαγωγέας ρούχων και μάνατζερ μουσικών συγκροτημάτων είχε πραγματοποιήσει πολλά πανάκριβα ταξίδια μέχρι το Ισραήλ για να είναι μαζί με το αρσενικό δελφίνι και τελικά παντρεύτηκαν στο Ύφαλο των Δελφινιών στο λιμάνι Ειλάτ του Ισραήλ, 15 χρόνια μετά και η ένωσή τους σφραγίστηκε με ένα φιλί και τη Σάρον να ψιθυρίζει σ’ αγαπώ στον Σίντι.

Γυναίκα παντρεύτηκε δελφίνι, έμεινε χήρα και υπογραμμίζει στους

δημοσιογράφου «δεν πρόκειται για κάτι ανώμαλο. Πραγματικά αγαπώ αυτό το δελφίνι. Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Δεν είναι κάτι κακό. Είναι απλά κάτι που κάναμε επειδή τον αγαπώ, αλλά όχι με τον τρόπο που αγαπάς έναν άντρα. Πρόκειται για αγνή αγάπη που έχω γι’ αυτό το ζώο».

«Είμαι μια μονογαμική γυναίκα» επεσήμανε στην “Daily Star” η Σάρον, σχολιάζοντας την είδηση του θανάτου του δελφινιού συζύγου της και ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να βρει άλλον εραστή.

Γυναίκα παντρεύτηκε δελφίνι και έμεινε χήρα

Leave a Comment