Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πάολα: «Δυστυχώς, οι αρχές μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τις ιδιοτροπίες του κυρίου Σφακιανάκη»

Πάολα: «Δυστυχώς, οι αρχές μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τις ιδιοτροπίες του κυρίου Σφακιανάκη»

ΗΠάολαανακοίνωσε πως αποχωρεί από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη και εξηγώντας τους λόγους για την απόφασή της, αφήνεισαφείς αιχμές για τη συμπεριφορά του.

«Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης,

παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς,

οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλοτη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη.Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω τη σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του», εξηγεί η τραγουδίστρια.

Και συνεχίζει: «ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι οι 120 νέοι φίλοι μου!».

Υπενθυμίζεται πως από το σχήμα είχε αποχωρήσει δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που σε σχετική ανάρτηση στα social media, είχε επίσης αφήσει αιχμές κατά του Νότη Σφακιανάκη λέγοντας πως του «έκοψε» το δεύτερο πρόγραμμα για το οποίο είχαν συμφωνήσει εξαρχής και τονίζοντας πως οι σχέσεις του με την Πάολα παραμένουν εξαιρετικές.

Leave a Comment