Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Παραλίγο να πνιγεί σε παγωμένη λίμνη και την «έκραξαν» για το βάρος της [βίντεο]

Παραλίγο να πνιγεί σε παγωμένη λίμνη και την «έκραξαν» για το βάρος της [βίντεο]

Θύμα bullying έπεσε μια γυναίκα, που διασώθηκε από μια παγωμένη λίμνη στο Μίσιγκαν και παραλίγο να πνιγεί, λόγω το σωματικού της βάρους, από άτομα που είδαν το βίντεο της διάσωσής της.

Η Κορίσα Μίλερ ψάρευε από την αποβάθρα κοντά στην μαρίνα Μίκον Κόουβ στην πόλη Χάρισον Τάουνσιπ όταν γλίστρησε και έπεσε στο νερό, σύμφωνα με όσα έγραψε σε ανάρτηση το γραφείο του σερίφη στο Facebook. Δίπλα της ήταν ένας φίλος της που συνειδητοποίησε έγκαιρα πως «πάλευε» μέσα στα παγωμένα νερά και προσπάθησε να την τραβήξει ανεπιτυχώς, με το σώμα της κοπέλας να αρχίζει να μουδιάζει και να της είναι πλέον αδύνατον να κινηθεί.

Πώς έγινε το ατυχές συμβάν - Θα είχε πνιγεί εάν έμενε 15 λεπτά μέσα στο παγωμένο νερό

Δύο ψαράδες που βρίσκονταν στην γύρω περιοχή προσπάθησαν επίσης να βοηθήσουν και όλοι μαζί αγωνίστηκαν να κρατήσουν το κεφάλι της κοπέλας πάνω από το νερό για να αποφευχθεί ο βέβαιος πνιγμός της, δήλωσε το γραφείο του σερίφη.

Η Μίλερ που σχολίασε την ανάρτηση, με το όνομά της, έγραψε πως γνωρίζει καλά ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να βγαίνουν στον πάγο όταν η λίμνη παγώσει, αλλά επρόκειτο για ένα ατυχές περιστατικό καθώς γλίστρησε. «Το γόνατό μου χτύπησε στην αποβάθρα και έπεσε στον πάγο» έγραψε. «Χρειάστηκαν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να σπάσει ο πάγος γιατί όπως είπατε όλοι σας είμαι μια χοντρή γυναίκα. Το σημείο όπου έπεσα στο νερό είχε 3,5 μέτρα βάθος και έπρεπε να παλέψω για να μείνω ζωντανή». Πρόσθεσε πως χρειάστηκαν μόνο δύο λεπτά για να χάσει τις αισθήσεις της στα κάτω άκρα και πως θα λιποθυμούσε αν έμενε περίπου 15 λεπτά στο νερό.

0000

Στο βίντεο που μοιράστηκαν οι Αρχές, φαίνονται αξιωματικοί και μέλη του πυροσβεστικού σώματος της περιοχής, να σπεύδουν στο σημείο καθώς ο φίλος της κοπέλας τους προειδοποιούσε πως δεν μπορεί να κουνήσει τα πόδια της. Οι δύο ψαράδες φαίνονται να τις κρατούν τα χέρια για να μείνει το κεφάλι της έξω από το νερό, με την ίδια να φωνάζει: «Βοηθήστε με, έχω μουδιάσει. Έχω κολλήσει». Μετά από μερικές προσπάθειες, οι αξιωματικοί καταφέρνουν να την τραβήξουν έξω. «Η στιγμή που βλέπετε στο βίντεο είναι όταν άρχισα να λιποθυμώ και τότε είδα τον αξιωματικό Ντέιβις και ήξερα ότι θα είμαι καλά» έγραψε η κοπέλα που πνιγόταν. Η Μίλερ, όπως φαίνεται στο βίντεο, φοράει ένα απλό μπλουζάκι και κολάν, ενώ αρχικά φορούσε και χοντρό παλτό, το οποίο αναγκάστηκαν να της κόψουν γιατί’ ήταν πολύ βαρύ και την παρέσερνε στον βυθό.

Οι χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το βάρος της

Όμως, όπως δήλωσε η Μίλερ στην εφημερίδα Detroit Free press, μετά την ανάρτηση του βίντεο στο Facebook των Αρχών, δέχθηκε δεκάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης που την κατηγορούσαν για το ντύσιμό της και το βάρος της. «Μετά από μια τέτοια τραυματική εμπειρία όπου παραλίγο να πεθάνω, τέτοια σχόλια βρήκαν να κάνουν ορισμένοι. Δεν έχουν ιδέα πως παλαιότερα ζύγιζα 200 κιλά και τώρα έχω φτάσει να είμαι πολύ λιγότερα. Ντροπή σε όσους γράφουν τέτοια πράγματα» έγραψε η κοπέλα.

Leave a Comment