Ψυχαγωγία Ενημέρωση

«Πάρτι» στο Twitter: «Ξεκινά το GNTM, ετοιμάζω παραίτηση από τη δουλειά» [εικόνες]

«Πάρτι» στο Twitter: «Ξεκινά το GNTM, ετοιμάζω παραίτηση από τη δουλειά» [εικόνες]

Πώς και πώς περιμένουν την πρεμιέρα του GNTM 2 οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι πριν καν αρχίσει το ριάλιτι μόδας έχουν πιάσει τα smartphones στα χέρια.

Οι χρήστες του Twitter από το πρώτο επεισόδιο του GNTM δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν τα όσα έβλεπαν στις οθόνες τους. Γρήγορα το hashtag #gntmgr φιγουράριζε στα trends και κατά τη διάρκεια προβολής του ριάλιτι «έπαιρνε» φωτιά. Από την πρεμιέρα τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν με τους χρήστες να μην αφήνουν ασχολίαστες τις δηλητηριώδεις ατάκες των κριτών προς τις διαγωνιζόμενες αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Οταν, δε, τα κορίτσια μπήκαν στο σπίτι, στο Twitter έγινε πάρτι. Αγαπημένη περυσινή παίκτρια του Twitter ήταν αναμφισβήτητα η Μέγκι Ντρίο, στο πρόσωπο της οποίας βρήκαν τον νέο «Φατσέα», λόγω των «μαργαριταριών» που πετούσε.

Πάντως, μαζί με την επιστροφή των

μοντέλων, οι χρήστες του Twitter περιμένουν και το comeback της Ζενεβιέβ Μαζαρί που αναδείχθηκε σταρ του ριάλιτι μόδας. Το στιλ, το ύφος και οι επικές της ατάκες την έχρησαν αγαπημένη «βασίλισσα» του Twitter.

Τα σχόλια για την επιστροφή του GNTM

  • Άντε να ξεκινήσει το #gntmgr και το #MasterChefGR να έχουμε κάτι να περιμένουμε μετά της 21:00
  • ε ρε τι έχει να γίνει..Δε θα προλαβαίνουμε να διαβάζουμε τουίτς. Ερχεται το τέλος στο ήσυχο τιελ.
  • Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00 αρχίζουν τα μοντέλα! Επιτέλους να ανέβει λίγο το επίπεδο εδώ μέσα. #GNTMgr
  • Κυριακή έχει..ΓΟΥΟΝΑΜΠΙ ΟΝ ΤΟΟΟΟΟΠ
  • Την άλλη εβδομάδα ξεκινά το #GNTMgr; Ετοιμάζω παραίτηση από τη δουλειά
  • Επίσης περιμένω με τόση αγωνία να δω ξανά την αγαπημένη μας Ζενεβιεβ και τον γλυκούλη Άγγελο Μπράτη ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 9 ΟΛΟΙ STAR
  • Είδα τρέιλερ του φετινού #gntmgr με τις wannabe μοντέλες, να περπατούν σαν ξεβιδωμένες. Ναι, θα συμμετάσχω στο twitter-ο-κράξιμο.
  • Αντε καλησπέρα για μια τελευταία φορά. Τουλάχιστον αρχίζει το #gntmgr από εβδομάδα και θα έχουμε να σχολιάζουμε.

Leave a Comment