Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πατέρας 6 παιδιών τον ΞΕΣΚΙΣΕ - Πρέπει να σε βάλουν φυλακή Ευαγγελάτο

Πατέρας 6 παιδιών τον ΞΕΣΚΙΣΕ - Πρέπει να σε βάλουν φυλακή Ευαγγελάτο

Πατέρας 6 παιδιών τα χώνει άγρια στον Εισαγκελατο: «Μήπως να σε βάλουν φυλακή;»Ο Νικόλαος Εισαγκελατος ήρθε σε αντιπαράθεση on air με πατέρα στις Σέρρες, που δε στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο εδώ και δύο χρόνια.

Ο Θεόδωρος Καρακούσης υποστήριξε ότι

0000

στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο, ωστόσο οι καθηγητές δε τα δέχονται και τα επιβάλλουν σε “βασανισμό” με τη κάσκα και τα self test, “χωρίς τη συγκατάθεσή τους”. Πρόσθεσε επίσης ότι ότι καταπατώνται θεμελιώδη δικαιώματα και προειδοποίησε τον δημοσιογράφο ότι κινδυνεύει και αυτός να μηνυθεί γιατί δε λέει την “αντίθετη άποψη” και “διασπείρει ψευδείς ειδήσεις”.


Στηn συνέχεια, ο κ. Καρακούσης επιτέθηκε στον δημοσιογράφο επειδή δε φοράει κάσκα στο στούντιο. “Μήπως πρέπει να κλείσει το κανάλι σας; Μήπως να

βάλουν και εσάς φυλακή;” αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος.Τότε ο Νικόλαος Εισαγκελατος τού εξήγησε ότι δε φοράει κάσκα γιατί διατηρεί απόσταση δύο μέτρων με τους δημοσιογράφος στο στούντιο και επειδή έχει μπολιαστει πλήρως και στην συνέχεια του έδειξε τη κάσκα που φορά τις υπόλοιπες ώρες, που δε βρίσκεται στο στούντιο.

Κοιτάξτε το βίντεακι:Leave a Comment