Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πατέρας ενός μωρού ο άτυχος Κώστας Kαρυτινός που δολοφονήθηκε από συνταξιούχο λαχειοπώλη

Πατέρας ενός μωρού ο άτυχος Κώστας Kαρυτινός που δολοφονήθηκε από συνταξιούχο λαχειοπώλη

Πατέρας ενός μωρού ο άτυχος Κώστας Kαρυτινός που δολοφονήθηκε από συνταξιούχο λαχειοπώλη

Γείτονες του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον

0000

επιχειρηματία που δολοφονήθηκε μέσα στο κατάστημά του

Πριν προλάβει καλά καλά να δει το παιδί του να κάνει τα πρώτα του βήματα, ο 39χρονοςεπιχειρηματίαςβρήκε φριχτό θάνατοαπό τα χέρια ενός συνταξιούχου λαχειοπώληπου τονεκτέλεσε εν ψυχρώμέσα στο κατάστημά του στηνΚυπαρισσία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο72χρονος άνδρας που στο παρελθόν εργαζότανωςλαχειοπώλης,πήγε στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας τουΚώστα Kαρυτινούτο πρωί της Τετάρτης προκειμένου να διαμαρτυρηθείγια το

αυξημένο ποσό στον λογαριασμό του τηλεφώνου του. Ο ηλικιωμένος μπούκαρε στο κατάστημα ωρυόμενος και ο 31χρονος του ζήτησε να αποχωρήσει και επιστρέψει αφού έχει φορέσει τη μάσκα του.

Επέστρεψε με όπλο

Ακολούθησε λογομαχία καιο συνταξιούχος αποχώρησε εκνευρισμένος,φωνάζοντας ότι του έχουν φορτώσει χρεώσεις στον λογαριασμό του για υπηρεσίες που δεν είχε χρησιμοποιήσει. Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε κρατώντας στα χέρια του ένα

όπλο και αφού σημάδεψε τον 39χρονο Κώστα, τον πυροβόλησε μέσα στο μαγαζί του.Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Ο 39χρονος Κώσταςάφησε πίσω του την αγαπημένη του σύζυγοαλλά και τομόλις 1,5 έτους παιδί του.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας,Γιώργος Λεβεντάκηςέκανε λόγο για έναν φιλικό άνθρωπο που ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει:«Ο άτυχος 39χρονος ήταν φρεσκοπαντρεμένος και έχει ένα παιδάκι ενός έτους, ήταν φιλικός και βοηθούσε πάντα όποιον πήγαινε να του ζητήσει την βοήθεια του. Όταν ο 72χρονος ηλικιωμένος πήγε στο κατάστημα και πυροβόλησε τον άτυχο άντρα, έξω από το κατάστημα τουυπήρχε κόσμος που περίμενε στην ουρά»είπε μιλώντας στο protothema.gr.

Γειτονικοί καταστηματάρχες σοκαρισμένοι από το περιστατικόκάνουν λόγο για έναν φιλήσυχο άνδραπου ήτανπάντα χαμογελαστός και εξυπηρετικός.

Leave a Comment