Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πελάτες δοκιμάζουν παπούτσια στο πεζοδρόμιο - Σάστισε ο Γεωργιάδης όταν ειδε την φωτογραφία

Πελάτες δοκιμάζουν παπούτσια στο πεζοδρόμιο - Σάστισε ο Γεωργιάδης όταν ειδε την φωτογραφία

Πρεμιέρα για το click away Η πρώτη μέρα της συγκεκριμένης μεθόδου δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Αυτό, διότι ορισμένες αγορές δεν έγιναν σύμφωνα, με τις οδηγίες που δόθηκαν. Κι όλα αυτά, ενώ βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας. Αναλυτικότερα:

0000

Πρεμιέρα για το click away: Τι αναφέρεται στο ρεπροτάζ

Πρωτοφανείς εικόνες αντίκριζε κανείς σε δρόμους και πεζοδρόμια κατά την πρώτη μέρα ανοίγματος του λιανεμπορίου με τη μέθοδο του click away. Πολίτες φορώντας τις προστατευτικές μάσκες επισκέφθηκαν τα καταστήματα και αναγκάστηκαν να δοκιμάσουν παπούτσια ακόμη και στο πεζοδρόμιο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Οι πολίτες με προστατευτικές μάσκες και αντισηπτικά στα χέρια πραγματοποίησαν τις αγορές τους ενώ το δεύτερο lockdown στη χώρα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη εν μέσω του δεύτερου κύματος κορονοϊού.

Πρεμιέρα για το click away: Η επίμαχη φωτογραφία

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μην παραβιάζετε τα μέτρα»

«Κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο αυτή η φωτό. Δεν γνωρίζω αν είναι αληθινή αλλά αν είναι, αυτό προφανώς και απαγορεύεται. Οι αυριανοί έλεγχοι θα το λάβουν υπόψιν και θέλω για άλλη μία φορά να σας παρακαλέσω να μην παραβιάζετε τα μέτρα. Θα αναγκάσουμε να το σταματήσουμε. Κρίμα..», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη συμπεριφορά των πολιτών ως προς την τήρηση των οδηγιών για το Click away.

Leave a Comment