Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πένθος Για Την Αννίτα Πάνια! Ο Θάνατος Που Τσάκισε Την Παρουσιάστρια!

Πένθος Για Την Αννίτα Πάνια! Ο Θάνατος Που Τσάκισε Την Παρουσιάστρια!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, μετά από τον θάνατο που την τσάκισε!

Η ίδια, περνάει πολύ δύσκολες ώρες από τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της! Διαβάστε παρακάτω.

Όπως αποκάλυψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Ανδρέας Πάνιας, δικηγόρος στο επάγγελμα, έδωσε πολύχρονη μάχη με τη νόσο Αλτσχάιμερ αλλά τα κατάφερε.

Η κηδεία του πατέρα της Αννίτας Πάνια θα γίνει την Πέμπτη στις 4 το απόγευμα στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

2

Τι είχε αναφέρει η Αννίτα για τον πατέρα της το 2016
Στο «Parole» της Αννίτας Πάνια βρέθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό της μητέρας του από τη νόσο Αλτσχάιμερ, εκφράζοντας την πεποίθηση του πως αν και λένε πως οι άνθρωποι λόγω της ασθένειας δεν είναι σε θέση να καταλαβαίνουν, ο ίδιος πιστεύει πως έχουν επαφή.
«Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει επικοινωνία μέχρι να φύγει ο άνθρωπος, όπως η μάνα μου η συγχωρεμένη που έφυγε από Αλτσχάιμερ, που λέγαν μερικοί «δεν καταλαβαίνει», εγώ πιστεύω πως υπάρχει επαφή.»

Τα λόγια του βύθισαν για λίγο σε σκέψεις την Αννίτα Πάνια η οποία εξομολογήθηκε πως περνά ακριβώς το ίδιο με τον πατέρα της: «Ψιλοκόλλησα με το Αλτσχάιμερ γιατί ζω το ίδιο με τον μπαμπά μου, σε πολύ προχωρημένο στάδιο κι αν πραγματικά αντιλαμβάνονται αυτοί οι άνθρωποι αυτό που τους συμβαίνει είναι και λίγο εώς πολύ άγριο.»

Leave a Comment