Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πέτρος Φιλιππίδης τέλος από την ΕΡΤ - Η ανακοίνωση του κρατικού καναλιού

Πέτρος Φιλιππίδης τέλος από την ΕΡΤ - Η ανακοίνωση του κρατικού καναλιού

ΕΡΤ: Η Ελληνική Ραδιοφωνική Τηλεόραση προχώρησε σε μία ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, θα σταματήσει να συμμετάσχει στα γυρίσματα της σειράς του καναλιού της «ΕΡΤ». Πρόκειται για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η οποία όμως θα συνεχιστεί κανονικά. Φυσικά, όλα αυτά έγιναν μετά τις καταγγελίες έναντι του ηθοποιού στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Αναλυτικότερα:

0000

Η ανακοίνωση του καναλιού

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί. Μιας σειρά που παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Λόγω, ωστόσο, της

αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς.

ΕΡΤ: Η συνέχεια της ανακοίνωσης του καναλιού

Την περασμένη εβδομάδα, οι ηθοποιοί Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ελένη Δροσάκη κατήγγειλαν, μεταξύ άλλων, τον ηθοποιό. Συγκεκριμένα, για πράξεις που, όπως λένε, προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπεια. Οι τρεις ηθοποιοί κατέθεσαν καταγγελία στο

πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών κατά του Πέτρου Φιλιππίδη. Οι λόγοι ήταν για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους». Και οι τρεις ζητούν τη διαγραφή του ηθοποιού από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Η καταγγελία από τις τρεις ηθοποιούς έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους, Γιώργο Γεραρή και Αλέξανδρο Μιντζια.

Leave a Comment