Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πήγε Ιταλία με την ΓΚΟΜΕΝΑ και κόλλησε ενώ η σύζυγος του νόμιζε ότι είναι σε επαγγελματικό ταξίδι

Πήγε Ιταλία με την ΓΚΟΜΕΝΑ και κόλλησε ενώ η σύζυγος του νόμιζε ότι είναι σε επαγγελματικό ταξίδι

Ταξίδι με γκομενα: Ένας σύζυγος δεν ήταν και τόσο πιστός, όσο έμοιαζε.

Ο ίδιος είχε πει πως θα πήγαινε σε ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω της δουλειάς του. Ωστόσο, εκείνος πήγε στην Ιταλία και μάλιστα κόλλησε κοροναϊό. Ο ίδιος εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα στο σπίτι του. Έπειτα, υποβλήθηκε σε ειδική εξέταση στο νοσοκομείο. Εκείνη φανέρωσε πως ήταν θετικός στον κοροναϊό.

Ταξίδι με γκομενα: Τι ανέφερε για το ταξίδι στην Ιταλία

Αρχικά αρνήθηκε να αναφερθεί στο ταξιδάκι. Ωστόσο πολύ γρήγορα «λύγισε» και

0000

είπε τι ακριβώς συνέβη στους γιατρούς που προσπαθούσαν να κάνουν ιχνηλάτηση των επαφών του. Ωστόσο δεν αποκάλυψε την γκομενα του. Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας ο παντρεμένος, που δεν κατονομάζεται, είναι λίγο πριν από τα 40 . Στο ίδιο άρθρο επισημαίνεται ότι η απατημένη σύζυγος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι της. Μάλιστα, μέχρι στιγμής δεν ξέρει για την απιστία του συζύγου της.

Ταξίδι με γκομενα: Τι δηλώθηκε

«Ο ασθενής έγινε θέμα συζήτησης ανάμεσα στο ιατρικό προσωπικό. Η περίπτωσή του θα ήταν αστεία, εάν η κατάσταση δεν ήταν σοβαρή», ανέφερε ηεφημερίδα, ζητώντας να μην κατονομαστεί και πρόσθεσε: «Νόμιζε πως είχε το τέλειο άλλοθι, αλλά δεν υπολόγιζε τον κοροναϊό. Βρίσκεται σε έναν μικρό πανικό, περισσότερο για τη μοιχεία παρά για την υγεία του, καθώς αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το αποκαλύψει στη γυναίκα του».

Leave a Comment