Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πήγε να αγοράσει ψωμί και οι αστυνομικοί του έριξαν 300€ πρόστιμο επειδή βγήκε από το φούρνο χωρίς

Πήγε να αγοράσει ψωμί και οι αστυνομικοί του έριξαν 300€ πρόστιμο επειδή βγήκε από το φούρνο χωρίς

Λαμία: Πρόκειται για την περίπτωση ενός Έλληνα πολίτη, ο οποίος παραβίασε τη νομοθεσία. Πολλά περιστατικά έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας κατά καιρούς. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν, με περιστατικά επιβολής προστίμων. Το πιο πρόσφατο περιστατικό έχει να κάνει με έναν πολίτη από την περιοχή της

0000

Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα την πόλη της Λαμίας. Ο ίδιος φαίνεται πως παραβίασε τους υγειονομικούς κανόνες. Αυτό, διότι δεν φορούσε τη μάσκα του κατά τη διάρκεια που περπατούσε σε ένα δρόμο στη Λαμία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σε πρώτη φάση να εντοπιστεί από τις Αστυνομικές Αρχές. Σε δεύτερη φάση οι αστυνομικοί του επέβαλαν πρόστιμο. Παρακάτω ακολουθούν λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο αποτελεί καθημερινό φαινόμενο. Αναλυτικότερα:

Λαμία: Τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ από την πόλη της Φθιώτιδας

Πρόστιμο 300 ευρώ βεβαίωσε η αστυνομία σε έναν πολίτη που δεν φορούσε μάσκα, στη Λαμία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας, ο άντρας πήγε στο φούρνο για να πάρει ψωμί, όμως κατά την έξοδο του από το κατάστημα τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί καθώς την στιγμή που περπατούσε στον δρόμο δεν φορούσε μάσκα. Σύμφωνα με τα μέτρα που έχει λάβει η πολιτεία, η μάσκα είναι υποχρεωτική ακόμα και σε εξωτερικού χώρους και ο συγκεκριμένος πολίτης από τη Λαμία δεν τη φορούσε.

Ακολουθεί σχετική φωτογραφία από τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπου επιβλήθηκε πρόστιμο τριακοσίων ευρώ

Leave a Comment